Close
Sök

Labanbag Show - utställningsväska / hundträningsväska

Tillverkare: Labanbags
430,00 kr
En efterlängtad och stilig nyhet - Labanbag Show är en mycket snygg och samtidigt praktisk modell. Väskan är lite mindre än Labanbags övriga modeller, i övrigt har den samma fina funktioner. När Sofia designade Show hade hon utställningsfolket i tankarna, men väskan gör sig precis lika bra till din vardags-outfit men också till träning, tävling och promenad där du tycker storleken är lagom. Tyget är tåligt, aningen blankt och lite mer dressy.
Väskan är designad och sydd i Sverige.
*
*
Lagerstatus: I lager
+ -

MODELL

Väskan har två fack så du kan ha godis i ett och viktiga saker i det andra. Väskan knäpps med en tryckknapp och när den är öppen är det är enkelt att sticka ner handen för en belöning. Remmen runt midjan justerar du enkelt så passformen blir perfekt oavsett om du har tights eller tjock tröja. Remmen är lång och den stängs med robust snabbspänne av plast.

MATERIAL

Väskan är sydd i ett smidigt tyg av 50% bomull och 50% polyamid. Enkel att tvätta i 30°C. Bandet är av polypropen. Den gröna är mycket tålig och vattenavvisande, den svarta är inte vattenavvisande. 

Midjemått för bälte (min-max): 

Small 68,5 - 100 cm
Medium 83 - 127 cm
Large 103 - 190 cm 

Väskans mått:  Höjd 15 cm, bredd 10 cm.

Storlekarna överlappar så du kan ofta välja mellan två storlekar.
Tänk på att:

  • Du ska kunna ha väskan både sommartid med tunna kläder och vintertid med en tjock jacka.
  • Du kan bära väskan i midjan, på höfterna och diagonalt på bröstet. 

Väskans mått:  höjd 15 cm, bredd 10 cm. Bandets bredd 4 cm.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord, Närproducerat
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Sara
Snygg träningsväska med rymligt fack! Finns även ett lite smalare fack. Det är en bra väska där du får med dig det viktigaste, så som klicker godis och leksak. Du skulle även få plats med tex en liten  borste vid utställning/accessoarer eller telefonen - men skärmen lämnar man kanske bäst åt sidan 😉 ingen väska du har med på löpturen utan mer för regelrätta hundaktiviteter! Nöjd med köpet!
Sara | 2024-02-14 09:37
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Dofthållare till specialsök och nose work

Dofthållare som passar till specialsök, till exempel hydrolaterna i nose work eller röd kong. Denna dofthållare kan du hänga fritt i en fiskelina eller hänga på en liten gren eller krok, det är lite överraskande för din hund och det gör sökandet roligt och utvecklande. Vi har denna dofthållare i olika färger med olika antal hål. Du kan välja beroende på vilken svårighetsgrad du vill ha eller om du vill använda en viss färg till en viss doft, till exempel grön till lagerblad eller röd till kong. Hålen är 3 mm hål där doft sipprar ut.
100,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
25,00 kr

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en liten zip-påse för att minska risken för kontaminering.
50,00 kr

Orbiloc Carabiner, fäste till Orbiloc Safety Light

Litet fäste till din Orbiloc Safety Light. Karbinhaken fäster du enkelt på hundens halsband, koppel eller sele. Du kan också fästa den på ryggsäcken eller dina kläder.
Orbiloc Carabiner är tillverkad av högkvalitativ, lättviktig metall och fästet är tillverkat i ett starkt plastmaterial.
Förpackningen innehåller:
1 x Orbiloc karbinhake
1 x Orbiloc fäste
89,00 kr