Close
Sök

Line harness - hundsele för vardag, spår och vandring

Tillverkare: Non-stop dogwear
549,00 kr
Line harness från Non-stop dogwear är en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.

Just denna färgen har utgått hos Non-stop och vi har ett fåtal kvar som vi säljer till ett riktigt bra pris.
  • Not available
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Line Harness är en mycket allsidig sele som passar till dagliga promenader, spårning, jakt. Flera fästpunkter för koppel eller spårlina ger flexibilitet. Förutom det robusta bakfästet av metall på ryggen finns det en ögla baktill under magen/bröstkorgen för att fästa spårlinan. Detta gör det möjligt för hunden att gå spår och nosa utan att spårlinan trasslar in sig i benen. Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästögla framtill på bringan  för mild anti-drag-kontroll.

Line harness sitter bekvämt på hunden och är ergonomiskt utformad för att ge frambenen full rörlighet. Selen är justerbar runt bröstkorgen/magen. När den första justeringen har gjorts säkras den med två spännen, vilket gör det enkelt att ta av och på selen.

3M™ reflekterande material gör hunden synlig från alla vinklar när det är mörkt. En bekväm säkerhet.

Non-stop dogwear har noggrannhet och hundens bästa i fokus när de utformar selar. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Selens foder överlappas utan hårda kanter. Varje söm har den släta sidan mot hundens kropp så att selen inte skaver. Selens vaddering är av cellskum som inte absorberar vatten. Utsatta delar på Line Harness är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Line-selen finns i storlek 1—9 för att passa både små och stora hundar. Använd storlekstabellen och mät noggrant för att få helt perfekt passform. 

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmeldar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

STORLEK123456789
HUND:
Nackomkrets20–26 cm26–29 cm29–31 cm31–34 cm34–41 cm41–48 cm48–52 cm52–58 cm58–64 cm
Bröstomkrets25–46 cm33–60 cm35–63 cm48–69 cm49–75 cm50–83 cm53–92 cm56–106 cm60–114 cm
Max huvudstorlek30 cm34 cm36 cm40 cm47 cm54 cm60 cm66 cm72 cm
SELE:
Vikt62 g70 g99 g124 g175 g188 g196 g222 g235 g
Justerbart band front, längd10,5 cm15,5 cm18,5 cm22,5 cm25,5 cm28 cm30,5 cm34 cm38 cm
Halsöppning30 cm34 cm36 cm40 cm47 cm54 cm60 cm66 cm72 cm

DETALJER
• Justerbar på båda sidor om bröstkorgen
• 3 fästpunkter för koppel från storlek 3 och uppåt
• 2 fästpunkter för koppel i storlek 1 och 2
• Klickspännen på båda sidor om bröstkorgen
• 3M™-reflexer

MATERIAL
TygPolyester ripstop
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid
FörstärkningarHypalon
D-ringAluminium
SpännenAluminium och plast

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Så bra passform
Supernöjd med denna selen. Lätt att ta på och av med ett spänne på var sida. Superbra passform och rörligheten är suverän utan något som stör rörelserna. Riktigt bra!
Lina | 2022-02-19 21:06
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt på vandring, energikrävande träning och tävling. Tillverkat av nötmage. Det näringsrikaste godiset som inte lämnar någon oberörd. För vovven är det drömgott och för matte och husse luktar det helt ärligt rätt illa.

Som alla RAUHs produkter är de helt utan tillsatsämnen och detta är kalltorkat. Bim Belly Bom finns i två storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, små och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor också.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
Från 10,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
45,00 kr

Frystorkade oxmedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade oxmedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i oxmedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
99,00 kr