Close
Sök

Line harness grip - hundsele för vardag, spår och vandring

Tillverkare: Non-stop dogwear
699,00 kr
Line harness grip från Non-stop dogwear är en mångsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bekvämt och ger full rörlighet samt ett handtag baktill på ryggen. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Line harness grip är en mycket allsidig sele som passar på den dagliga promenaden, när ni spårar eller kanske till jakten. Den är en utveckling av bästsäljaren Line harness och har fått ett handtag på ryggen i bakkant. Med handtagets hjälp kan du ge stöd till en hund som behöver det, du får möjlighet att hjälpa din hund över hinder och även hålla i en hund med mycket explosivitet.

Flera fästpunkter för koppel eller spårlina ger flexibilitet. Förutom det robusta bakfästet av metall på ryggen finns det en ögla baktill under magen/bröstkorgen för att fästa spårlinan. Detta gör det möjligt för hunden att gå spår utan att spårlinan trasslar in sig. Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästögla framtill på bringan för mild anti-drag-kontroll.

Line harness sitter bekvämt på hunden och är ergonomiskt utformad för att ge frambenen full rörlighet. Selen är justerbar runt bröstkorgen/magen. När den första justeringen har gjorts säkras den med två Duraflex®-spännen, vilket gör det enkelt att ta av och på selen.

3M™ reflekterande material gör hunden synlig från alla vinklar när det är mörkt. En bekväm säkerhet.

Non-stop dogwear har noggrannhet och hundens bästa i fokus när de utformar selar. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Selens foder överlappas utan utan hårda kanter. Varje söm har den släta sidan mot hundens kropp för att förhindra skav. Selens vaddering är av cellskum som inte absorberar vatten. Alla selar har integrerade 3M™-reflexer för hundens säkerhet. Utsatta delar på Line Harness är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Line grip-selen finns i storlek 1—9 för att passa både små och stora hundar. Använd storlekstabellen och mät noggrant för att få helt perfekt passform.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEK123456789
HUND:
Nackomkrets23–27 cm26–30 cm28–32 cm32–36 cm36–40 cm40–47 cm46–51 cm51–57 cm57–63 cm
Bröstomkrets30–42 cm36–54 cm39–62 cm41–68 cm52–78 cm56–87 cm61–92 cm67–102 cm70–112 cm
Max huvudstorlek30 cm33 cm36 cm40 cm45 cm52 cm57 cm63 cm70 cm
SELE:
Vikt62 g70 g93 g103 g145 g170 g180 g202 g219 g
Halsöppning30 cm33 cm36 cm40 cm45 cm52 cm57 cm63 cm70 cm

DETALJER
• Justerbar på båda sidor om bröstkorgen
• 3 fästpunkter för koppel från storlek 3 och uppåt
• 2 fästpunkter för koppel i storlek 1 och 2
• Klickspännen på båda sidor om bröstkorgen
• 3M™-reflexer
• Handtag på ryggen

MATERIAL
TygPolyester ripstop
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid
FörstärkningarHypalon
D-ringAluminium
SpännenAluminium och plast

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Antiglidkoppel smalt, 3 meter - 12 mm

Antiglidkoppel anpassat för sök. Invävd gummitråd ger fint grepp och längden 3 meter ger frihet i söket. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite längre koppel med bra grepp. Rikligt färgutbud så du kan få den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
169,00 kr