Close
Sök

Non-stop dogwear Line harness 5.0 - hundsele för vardag, spår och vandring

Tillverkare: Non-stop dogwear
749,00 kr
Line harness 5.0 från Non-stop dogwear är en uppdatering av en av Non-stop dogwears bäst säljande selar. Det är en allsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bra och ger full rörlighet. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
  • Not available
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Line Harness är en mycket allsidig sele som passar till dagliga promenader, spårning, jakt. Flera fästpunkter för koppel eller spårlina ger flexibilitet. Förutom den nätta d-ringen av metall på ryggen finns det en ögla baktill under magen/bröstkorgen för att fästa spårlinan. Detta gör det möjligt för hunden att gå spår och nosa utan att spårlinan trasslar in sig i benen. Från storlek 3 och uppåt finns det en tredje fästögla framtill på bringan  för mild anti-drag-kontroll.

Line harness sitter bekvämt på hunden och är ergonomiskt utformad för att ge frambenen full rörlighet. Selen är justerbar runt bröstkorgen/magen. När den första justeringen har gjorts säkras den med två spännen, vilket gör det enkelt att ta av och på selen.

3M™ reflekterande material gör hunden synlig från alla vinklar när det är mörkt. En bekväm säkerhet.

Non-stop dogwear har noggrannhet och hundens bästa i fokus när de utformar selar. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Selens foder överlappas utan hårda kanter. Varje söm har den släta sidan mot hundens kropp så att selen inte skaver. Selens vaddering är av cellskum som inte absorberar vatten. Utsatta delar på Line Harness är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Line-selen finns i storlek 0—9 för att passa både små och stora hundar. Använd storlekstabellen och mät noggrant för att få helt perfekt passform. 

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEK0123456789
HUND:
Nackomkrets20-24 cm23–27 cm26–30 cm28–32 cm32–36 cm36–40 cm40–47 cm46–51 cm51–57 cm57–63 cm
Bröstomkrets27-43 cm30–42 cm36–54 cm39–62 cm41–68 cm52–78 cm56–87 cm61–92 cm67–102 cm70–112 cm
SELE:
Viktx gx gx gx gx gx gx gx gx gx g
Halsöppning26 cm30 cm33 cm36 cm40 cm45 cm52 cm57 cm63 cm70 cm

DETALJER
• Justerbar på båda sidor om bröstkorgen
• 3 fästpunkter för koppel från storlek 3 och uppåt
• 2 fästpunkter för koppel i storlek 0-2
• Klickspännen på båda sidor om bröstkorgen
• 3M™-reflexer

MATERIAL
TygPolyester ripstop
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid
FörstärkningarHypalon
D-ringAluminium
SpännenDuraflex®

Maskintvätt max 40° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är det mycket lerigt så skölj av och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Hundigt Sökkoppel - långlina, 5m / 13mm

Sökkoppel, ett specialanpassat längre koppel för dina nosework-sök eller specialsök. Kopplet är 5 meter (+/- 5 cm) och har ett mindre, smidigt handtag i ena änden, i andra änden sitter en BGB-hake av bästa kvalitet. Sökkopplet finns i en mängd superfina färger.
320,00 kr

Pala hundgodis kalkon

Pala gör fantastiskt fint hundgodis. Detta är av 100% kalkon som torkats varsamt och på så vis bevaras den goda smaken. Bitarna är spröda och lätta att bryta. Palas hundgodis är helt naturligt utan tillsatser, bara torkat. De smular ytterst lite och förvara i praktisk zip-påse. Pala hundgodis luktar inte särskilt mycket. De luktar faktiskt inte illa heller.
PALA har all tillverkning i egen fabrik i Estland. Råvaran är noga utvald och närproducerad i förhållande till fabriken.
85,00 kr