Close
Sök

Non-stop dogwear Løype Belt - bälte för skidåkning

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Tillverkare: Non-stop dogwear
1 199,00 kr
1 019,15 kr
Løype Belt från Non-stop dogwear är utveckalt för skidåkning med hund, det tillåter god rörlighet runt höfterna så du kan åka både klassisk stil och skejta. I fickan får du med dig både mobil, energikaka, tasstift och en buff när du ger dig ut på tur eller ett tuffare träningspass tillsammans med din bästa vän.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Løype Belt belt är designat specifikt för att åka skidor med din hund som drar. Du spänner enkelt fast det runt midjan med ett klickspänne och midjebältet håller sig sedan på plats under hela skidturen med hjälp av benremmar som du smidigt justerar med aluminiumspännen. Løype Belt har en smart konstruktion som flyttar dragpunkten från ländryggen ner mot höfterna samtidigt som det tillåter god rörlighet runt höfterna, vilket är ett måste om du åker skejt-stil. Draglinan fäster du i en panikhake som du kan justera fritt från midjebanden men som fäster i samma punkt på bältet. Att haken sitter när kroppen i en fast punkt hjälper dig hålla balansen när du åker skidor samtidigt som du har god kontakt med din dragvän. Panikhaken är ett snabbt sätt att koppla loss din hund och anpassad för att ni ska kunna köra race ihop.

Løype Belt har justeringmöjligheter runt midjan och benremmarna samt remmen som du fäster kopplet i så att det ska passar din åkstil tillsammans med dragkopisen, oavsätt vilken nivå ni är på.

Midjebältet har en ficka med dragkedja baktill där du får plats med mobil, nycklar och en energibar eller kanske ett par tunna handskar. Det finns också två klädda öglor, en på varje sida, där du kan hänga koppel, bajspåsar eller andra lätta föremål upp till 0,5 kg.

Non-stop dogwear har sammarbetat med några av världens främsta skijoring-idrottare för att ta fram det absolut bästa. De har noggrannhet och ditt rörelsemönster i fokus när de utformar midjebälten. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Justeringmöjligheter, spännen och smidiga sömmar som inte skaver är en självklarhet. Ett midjebälte som du och din hund kan använda både som nybörjare och till tävlingar, det kommer att hålla i många mil. Utsatta delar på Løype Belt är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Bra relfexer gör dig synlig i mörkret när du är ute och åker skidor. Åker du mycket skidor där det är viktigt att du är synlig på långt håll, kanske 5 km tvärs över sjön tycker vi att Orbiloc är ett bra komplement för din, din hunds och andras säkerhet. Det finns inga bestämmelser för vilka färger du ska välja, men vitt eller gult ljus signalerar framåt och rött ljus bakåt vilket också är färgerna i twin-paketet från Orbiloc.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Lätt
• HexiVent, ventilerande mesh
• Ficka
• Panikhake
• Fast fäste för panikhaken
• Reflex tryck
• Justerbara benremmar
• Klickspänne i midjan
• Två öglor för lättåtkomlig utrustning

MÅTTS / 50-82 cmM / 82-104 cm
Vikt336 g254 g
Höjd17 cm18 cm
Längd, vaddering58 cm71 cm
Ficka11x17x2 cm11x17x2 cm

MATERIAL
TygPolyester
FörstärkningHypalon
RemmarPolyamid
FickaElastan
SpännenAluminium och plast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr