Nose Work-dosa med magnet

Gör en magnetisk urvalsbana som du kan använda på många olika sätt och på olika platser. Dosorna är enkla att ta med. Du kan variera placeringen så länge underlaget är magnetiskt.
Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan, du slipper lim och du tappar inte magneten. Helt slät och locket trycks på, inget skruvande. Det är ett hål på botten så doften sipprar ut.
Tillverkare: Hundigt
Lagerstatus: I lager
37,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal 10+
Pris 32,00 kr

Det är ett 3 mm hål i dosan. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern. 

Doftgömmorna ska helst vara av glas eller metall då andra material absorberar mer doft. En droppe av doftämnet på till exemopel pads eller tops placeras i dosan.

På tävling får doften aldrig vara äldre än fyra timmar. Det kan vara bra att veta vid träning. Kom ihåg att inte diska med diskmedel utan använda bara ljummet vatten vid rengöring.

Dosan är tillverkad av stål så torka den när du blött ner den för annars den kan rosta. Locket trycks på och kan upplevas som lite trögt. Är du svag i nyporna kan du behöva lite hjälp kanske.

Lämna dosan till metallåtervinningen när du inte behöver den mer.

Dosan rymmer 20 ml och är 42 mm i diameter och 18 mm hög.

OBS! Tänk på att en magnet kan vara livsfarlig om ett barn eller en hund sväljer ner den. Så förvara dina magneter på ett säkert ställe. 

TIPS på hur du kan använda dosorna: 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Material Metall
Återvinning Återvinns som metall
Kunder som köpte denna köpte också

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Nose Work-dosa, liten rektangulär metalldosa med skjutlock

Rektangulär dosa som är lätt att gömma doftämnet i när du tränar Nose Work, vare sig det är eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Och hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim. Du kan använda magneten i en annan dosa om du vill.
18,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är den första doftkällan vanligtvis är första doften du börja träna med din hund. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en brun glasflaska med pipett. Finns i 10ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr