Close
Sök

Majstor ekologiskt insektspray / fästingspray 100 ml

Tillverkare: Majstor
119,00 kr
Ekologiskt insektspray som doftar behagligt är ett bra komplement till Majstor schampoo och balsam. Passar även utmärkt att kombinera med andra fästingmedel. Håller insekter borta i ca 2 timmar. Passar även bra till katter och andra pälsdjur.
Innehåll 100 ml.
+ -

Majstor insektspray är naturligt och fritt från miljöfarliga och hälsofarliga kemikalier, det doftar dessutom fräscht av citrus. Det är ett bra komplement att använda när du går ut och vet med dig att det är extra mycket insekter i rörelse. Om du ska ut i fuktig, frodig terräng precis efter att det slutat regna hjälper insektssprayet dig att göra din hund motbjudande för fästingar. Kan användas tillsammans med både naturliga fästingpreparat och läkemedelsregistrerade preparat

Användning – skaka flaskan väl och applicera. Vid behov upprepa efter ett par timmar.

Innehåller – renat vatten, citroneukalyptus, citronella, lavendel, pepparmynta, phenoxyglycerin, mjölksyra.

  • Citroneukalyptus har ett mycket gott och påvisat skydd mot myggor och andra insekter som t ex fästingar. Oljan har en frisk behagligt mjuk doft av citron.
  • Citronella är en perfekt sommarolja eftersom insekter, mygg och andra flygfän inte tycker om denna härliga friska doft.
  • Pepparmynta stöter bort mygg och flygfän.
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som plast
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
55,00 kr

Morot & pumpa - Soopa Bites veganska hundgodis

Soopa Bites med smaken morot och pumpa. Det är ett delikat, veganskt hundgodis, spannmålsfritt och allergivänligt. Helt naturligt ingredienser. De små bitarna är utmärkta som belöning vid träning. Levereras i en praktisk, återförslutningsbar zippåse som du kan ha i fickan. De små blomformade bitarna passar alla hundar och kan brytas i riktigt små bitar till de minsta hundarna. Godiset varken kladdar eller smular.
Ett bra val för miljöns skull, det är bra om även våra hundar äter mer växtbaserat. Vi gillar också att de har gjort lite mindre zippåsar som är fyllda till bredden. Tänk så mycket luft vi transporterar omkring.
45,00 kr

Liten valpleksak, till lilla hunden eller kattleksak

Miljövänlig mjukisleksak av återvunna PET-flaskor. Hållbart producerad och dessutom rättvist producerad.
I kraftigt vävt tyg. Liten och passar till små valpar, små hundraser till exempel chihuahua och katter.
99,00 kr

Minipizzor à la Frankies - veganskt hundgodis

Får det lov att vara en liten rosa pizza margherita! Enkel att bryta i mindre bitar. Pizzorna är som små näringsbomber.

Den rosa minipizzorna - rödbeta och banan - har ett högt innehåll av vitaminer. Stor mängd fibrer ger en god tarmhälsa för hundar. Banan och jordnötssmör har båda fantastisk smak och är dessutom rik på mineraler, vitaminer och nyttigt fett. Gurkmejan har antiinflammatoriska egenskaper som stärker immunförsvaret och näringsjäst innehåller ett helt gäng viktiga B-vitaminer. Och med en ljuvlig smak av banan, kokos och jordnötssmör är de här pizzorna en favorit.
Frankie's veganska hundgodis innehåller bara naturliga hundvänliga ingredienser, inga tillsatser.
87,00 kr