Med passion för det vilda - bok av Helena Lyckoskog

Med passion för det vilda är mer än en bok. Det är en inspirerande berättelse, en bok om jakt, en kokbok, en bok om hundträning en bok att bli kär i helt enkelt. Det känns direkt när man tar i den och bläddrar i den, med textilkänsla på de hårda pärmarna och stämningsfulla bilder och väl valda ord. 
Oavsett om du har jagat halva livet eller en nyfiken nybörjare så är boken oerhört uppskattad.
Författare Helena Lyckoskog.
Tillverkare: Klickerförlaget
295,00 kr

Du får inspiration till det mesta, allt från att vilja testa nya saker i träningen av din jakthund till att prova nya recept i köket via nyttig kunskap om viltvård, djur och natur. 

Det här är boken som ger dig nästan alla delarna i jakten med hund. Alltifrån träningen av jakthunden till första hjälpen för hund, styckning och tillagning av viltet, hur du tränar viltspår, vad du har för ansvar som jägare med mera.  

Helena Lyckoskog har tränat hund sedan barnsben. Jakten är en stor del av hennes liv – framför allt jakten med hund. När hon inte jobbar som lydnadsinstruktör dömer hon viltspårprov, utbildar och meriterar hundar inom viltspår samt tränar eftersöksekipage. Helena håller utbildningar för blivande viltspårinstruktörer samt föreläser och skriver i olika tidningar om hundavel, jakthundens träning och välmående med mera.  

Boken är inbunden och har 124 sidor.
Utgivningsdatum 2017-10.
Mått 21,5 x 21,5 x 1,7 cm
Vikt 0.6 kg

Formgivare: Ludvig Aust
Fotograf: Malin Karlsson
Författare: Helena Lyckoskog 

ISBN 978-91-984530-0-3 
Utgiven 2018-09