Close
Sök

MUSH Hellä frystorkad Kyckling

Tillverkare: Mush
200,00 kr
MUSH Hellä Frystorkad Kyckling är ett fettsnålt helfoder. Frystorkat har låg vikt och tar liten plats vilket passar bra på resor, vandring och i godisfickan. Det lämpar sig väl till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. MUSH Hellä frystorkad kyckling är inte bara ett foder, vi anser att det är perfekt att använda som belöning. De stora bitarna går enkelt att bryta i mindre. Dessutom kan du träna och utfodra på samma gång med vetskapen om att din hund får i sig allt den behöver. Här behöver ingen snåla med belöningen! Mums, sa vovven.

Mush frystorkade helfoder innehåller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det är gjort på rena finska råvaror och varsamt torkat i ugn.
+ -

MUSH Hellä Freeze-Dried® Kyckling är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Frystorkat gör sig utmärkt på resa och vandringar men förgyller även vardagen. Väljer du att utfodra med MUSH Hellä kan du läsa mer under utfodring.

Dessa fyrkantiga bitar passar utmärkt som träningsgodis. Bitarna är lite större ca 15x15 mm och går enkelt att bryta till mindre bitar. När du tror att träningsfickan är tom på godis har du i själva verket massor kvar eftersom dessa mumsbitar väger nästan ingenting! Våra hundar tycker att de är goda och väl värda att jobba lite extra för. Perfekt när du tränar och behöver kunna ösa ut med godis eftersom du samtidigt utfodrar din hund med precis allt den behöver.

Förutom kött har mush valt att tillsätta fermenterade grönsaker rika på nyttiga mjölksyrabakterier, en exklusiv blandning av omega-3 fisk- och olivolja och kalcium från äggskal. Produkterna är balanserade med en naturlig vitamin- och mineralmix av noggrant sammansatta örter och växter. Allt för att din hund ska få en balanserad kost.
 
Hellä Kyckling innehåller bara en proteinkälla och är benfritt därför kan det passa för hundar med allergier eller känslig mage.

Innehåll

Kyckling 90% (kött, muskelmage, lever, hjärta), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, maskros, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk- och olivolja 1,2%, ägg 1%.
 

Näringsvärden / 100g

Energi (kJ/kcal)2160/516
Protein (g)47,1
Fett (g)34,3
Kalcium1,8
Fosfor0,9
Fukt6.2
Råaska6,8
Fiber1,7

 

Mush följer strikta riktlinjer för kvalitet, som sträcker sig över EU:s och Finlands lagkrav. Kycklingens ursprung kan lätt spåras och kycklingen levereras färsk till Mush varje dag. 

Förvaras bäst i rumstemperatur skyddad från fukt. Mush lovar att produkten håller 18 månader från tillverkningsdag.

Påsen är återförslutningsbar.

Innehåll 250 gram.

Utfodra din hund med MUSH Hellä frystorkad kyckling eller nöt

Enkelt att använda

Det är otroligt enkelt att ge hunden Mush Hellä frystorkat foder Du tillsätter ljummet vatten och låt fodret dra i 5–10 minuter. Sedan är hundens måltid redo för servering.

UTFODRINGSMÄNGD
Hunden behöver ungefär mat som motsvarar omkring 1 % av sin egen vikt per dag. Väger din hund 5 kilo bör du alltså börja med att ge den cirka 50 gram frystorkat (torrvikt) per dag fördelat på en eller två måltider.

HUNDMAT PÅ RESAN

Det är praktiskt att mäta upp maten i portioner hemma när du ska ut och resa. Så är allt klart att serveras på resan, bara tillsätt vattnet.

En deciliter väger cirka 30 gram.

OBS! Mängden mat varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå, ämnesomsättning och miljö. Ta i beaktande att måttet ovan endast är en riktlinje, du kan behöva justera enligt din hunds behov. Utgå alltid ifrån din hunds unika behov och håll koll på hullet.

Hundens viktMUSH frystorkat gram/dag
220
550
10100
15150
20200
30300
40400
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

KEROTUGG nötrulle 15

Nötrulle 15 är en mindre tuggrulle av nöt från KEROTUGG. KEROTUGG tillverkas i Sverige helt utan tillsatser. Benet innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter helt enkelt.
Nötrulle 15 tycker vi passar bra till många olika hundar. Den är perfekt som rejält tugg till en liten hund och den passar som litet tidsfördriv likt en tuggpinne för en medelstor hund.
KEROTUGG nötrulle 15 är ca 15 cm lång och ca 1x1 cm tjockt.
28,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm grå

Dofthållare med magnet är en dofthållare i helt ny tappning. När du tränar Nose Work kan en dofthållare med magnet ta dina gömmor till en ny nivå. Magneten gör det möjligt för dig att fästa dofthållaren på elskåp, element, stuprör, i hjulhus, under fönsterbleck, ja... fantasin sätter gränserna. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla dofthållare har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
En ljusgrå dosa är lätt att gömma och den grå färgen är väldigt ofta passande.
Ibland vill en hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
30,00 kr

KEROTUGG renrulle 14

Tuggben av ren, tillverkat i Sverige av torkat renskinn. Renrullen är ett lite seg, småknaprig och ett relativt mjukt tuggben. KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter.
Renrullen passar till de lite mindre hundarna eller som snacks till den mellanstora hunden. KEROTUGG renrulle är ca 14 cm lång med diameter på 1 cm.
24,00 kr