Close
Sök

Ostben large 1-pack, tuggben från Pala

Tillverkare: Pala
200,00 kr
Ostben för hundar, en spännande nyhet. Pala Cheese Bone är tillverkat av 100% ost, utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Ostbenet varar länge och smakar smaskens samtidigt som tänderna hålls rena och friska. Ostbenen är mycket proteinrikt och har låg fetthalt. Passar bra till alla, såväl valpen som den äldre hunden. Det finns i tre storlekar, small, medium och large.
Lagerstatus: I lager
+ -

Det naturliga ostbenet har inspirerats av ett gammalt Himalaya-recept och är tillverkat av 99,9 % mjölk och 0,01 % havssalt. Mjölken omvandlas till en låglaktosost och pressas och torkas i minst 3 månader för att nå önskad hårdhetsgrad. 

Ostbenen kan ge timmar (eller dagar) av sysselsättning, samtidigt som de inte kladdar eller luktar.

  • Bra för tandhygien
  • 100 % naturligt
  • Högt proteininnehåll med låg laktos- och fetthalt
  • Fritt från tillsatser och konserveringsmedel
  • Långvarig
  • Lukt- och kladdfri
  • Perfekt för alla raser och storlekar
  • Handgjorda i en IFS-certifierad fabrik
  • Tuggbenet från Pala finns i tre storlekar: S 45 gram, M 100 gram och L 140 gram.

Observera – som med alla andra tuggben - låt hunden tugga av osten fritt. Ta bort när tuggan blivit en tillräckligt liten bit för att utgöra en kvävningsrisk. Då kan du poppa ostbenet till en krispig ostsufflé i mikrougnen i 30-60 sekunder och får då ett fluffigt och gott tugg som luktar och smakar mycket.

Medium är ett tuggben som väger 140 gram.

Förvaring

Förvaras svalt och torrt. Produkten håller i upp till 3 år!

Innehåll:

99,9 % mjölk och 0,01 % havssalt.

Analytiska beståndsdelar:

Protein - 65%

Fett – 9,5 %

Aska – 4,5 %

Fiber – 0,5 %

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser, Vegetariskt
UrsprungBelgien
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Renhorn large, tuggben från Pala

Renhorn är ett mycket omtyckt, varaktigt och sunt hundtugg. Palas renhorn kommer från norra Sverige. Renhorn är ett naturligt och hälsosamt tuggben för din hund. Det är ju absolut bara helt naturligt och av mycket fin kvalitet. Det finns inga konserveringsmedel, tillsatser eller konstgjorda smakämnen. Renhornen varar länge och ger rejält tuggmotstånd. Large väger 125-250 gram.
220,00 kr

RAUH Beef Toast stor - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och kött förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
85,00 kr

RAUH Älg Combo - tuggben nöt & älg

Gott tugg med en smaskig älgpinne som är inrullad i ren nöthud. Ett tugg helt utan tillsatser. Din hund blir sysselsatt, det är gott att komma åt det goda i mitten. Älgpinnen, eller älgsalami som RAUH kallar det, innehåller älgkött, nötlunga och nöthjärta. Ett tuggben i riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri.
89,00 kr

Nöt matstrupe MUSH VAINU®

MUSH VAINU® Nöt matstrupe är segt och gott med härligt tuggmotstånd för din hund. Matstrupen är både berikande och god. Du kan skära matstrupen i mindre bitar och den passar även till små hundar och katter. Så du väljer om det ska vara tugg till din hund eller supergod belöning när ni tränar.
89,00 kr