Close
Sök

KEROTUGG renhorn large - tuggben

Tillverkare: KEROTUGG
190,00 kr
Renhorn från KEROTUGG är svenskt och så naturligt det någonsin kan bli. Renhorn ger fint tuggmotstånd utan att vara allt för hårt. Renhorn ger hälsosamt tugg för din hund och många hundar är mycket förtjusta i det. Renhorn luktar i princip ingenting, de kladdar inte och de färgar inte av sig.
Renhornen kommer från norra Sverige där renarna strövat fritt i Norge, Sverige och Finland. KEROTUGGS renhorn har kapats ibland i ena änden och ibland i båda.
KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter.
Renhornet i storlek large väger ca 160-250 gram och är ca 25 cm långt.
+ -

Renhorn är bra för hundens tänder, det motverkar plack och tandsten. Renhorn är nyttigt och innehåller kalcium, fosfor, glukosamin och kondroitin, med spårmängder av magnesium, kalium, zink och järn.

Det splittras inte utan ger ett fast tuggmotstånd. 

KEROTUGG produceras i Sverige, närmare bestämt i Korpilombolo i Norrbotten.  

  • Renhornet från KEROTUGG finns i tre storlekar: S (38-80 g), M (90-150 g) och L (160-250 g).
  • Renhornen från KEROTUGG kapas oftast inte i toppen, så längden varierar mycket men ungefärlig längd är: S 15 cm, M 20 cm, L 25 cm.

OBS. Ha alltid din hund under uppsikt när den tuggar på ett ben och se till att den har friskt vatten att tillgå. Som med alla andra tuggben, ta bort när hornen blir tillräckligt små för att svälja. Övervaka alltid tvångsmässiga tuggare som har en stark bitkraft.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
FörpackningPapper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt