Close
Sök

Petter Nicklas humleolja mot snoppdropp - 10 ml

Tillverkare: Humle Från Kalvsved
195,00 kr
Petter Nicklas är en rengörande olja för hanhundens förhud. Petter Nicklas är en svensktillverkad produkt med unik humleolja. Nu tar vi det i klarspråk, snoppdropp är ett gulgrönt sekret från förhuden hos hanhundar och det är egentligen en inflammation i förhuden, som kallas för förhudskatarr och beror på bakterier. Humle är magiskt och fungerar på det mesta, så vi tänker att detta är verkligen värt att prova.
Petter Nicklas är ett fint hantverk och tillverkas i Östergötland i Sverige.
+ -

Använd HUMLE Petter Nicklas när din hanhund har inflammation i förhuden, då bakteriefloran i förhuden förändrats. Det är vanligt och i de flesta fall är lite snoppdropp ingenting att oroa sig över, men inte så trevligt heller.

Uppsök veterinär om du känner dig orolig.
HUMLE Petter Nicklas är förhudsrengöring som håller du snoppen ren utan att irritera den.

Innehåll 10 ml. 

För rengöring av hanhundens förhud. Gör så här:

Används genom att droppa i mynningen på förhuden, stäng försiktigt med hälp av fingrarna och massera varsamt runt oljan i förhuden. Släpp taget och låt oljan som blir kvar rinna ut och badda försiktigt torrt. Upprepas vid behov max en gång per dag.

INNEHÅLL:

  • Ekologisk Jojobaolja
  • Ekologisk Svartkumminolja
  • Ekologisk humleolja
  • Ekologisk E-Vitamin
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som glas
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

KEROTUGG renrulle 15

Tuggben av ren, tillverkat i Sverige av torkat renskinn. Renrullen är ett lite segt, småknaprigt och relativt mjukt tuggben. 
KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter helt enkelt.
Renrullen passar till de lite mindre hundarna eller som snacks till den mellanstora hunden. KEROTUGG renrulle är ca 15 cm lång med diameter på 1,5-2 cm.
40,00 kr

KEROTUGG älgchips

Hundtugg av älghud, tillverkat i Sverige. Älgchups är en rektangulär bit ca 15x5 cm. Hel ren älghud som smakar gott och är go att sätta tänderna i. Den är ett rejält tugg till den lilla hunden och ett litet tidsfördriv för en stora. Hur länge det håller beror på hur just din hund tuggar. KEROTUGGs älgtugg är mycket magert. Passar även hundar med känslig mage. KEROTUGG tillverkar tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter - ren älghud helt enkelt.
Älgchips tycker vi passar bra till de flesta hundar, utom de minsta. Hur länge det varar beror mycket hur stor din hund är.
30,00 kr

Njord nötrulle 14 - päls utåt - M

Njords torkade nöthudsben har pälsen kvar, det ger spännande omväxling för in hund. Och en del hundar gillar det faktiskt bättre. Njords produktion sker för hand, ett svenskt hantverk helt enkelt. Benen är tillverkade av svensk kohud från lokala gårdar. Hela huden användsn i Njords tugg, inklusive den exklusiva narvhuden. Eftersom pälsen sitter kvar på huden så utesluts kemikalier helt från tillverkningsprocessen. Detta är också orsaken till att tuggbenen kladdar mindre, håller längre och smakar godar. Håren triggar hundens naturliga instinkter och med ett högt fiberinnehåll hjälper det matsmältningen på ett fint sätt.
Nötrullarna består av lufttorkad hud och det är rullat med pälsen utåt. Njords ben tycks attrahera många olika hundar, det ger rejält tuggmotstånd. Nötrullarna med pälsen utåt finns i två storlekar och vi tycker att medium passar bra till små hundar som är stortuggare, medelstora hundar och stora hundar utan överdrivet tuggbehov.
100,00 kr

KEROTUGG renchips 10-pack

Renchips kommer i en påse med tio olika bitar av seg och lättuggad renhud. KEROTUGG tillverkas i Sverige och det är absolut bara torkad renhud i påsen. Bitarna varierar något så du kan alltid välja den som passar för dagen. Renhud är ett lite segt, småknaprigt och relativt mjukt att tugga för hunden. 
KEROTUGG gör nyttiga tuggben helt utan tillsatser. De innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter.
Renchipsen passar till de lite mindre hundarna eller som snacks till den mellanstora hunden. KEROTUGG renchips innehåller cirka 10 bitar och innehållet väger ca 30-50 gram.
90,00 kr