Close
Sök

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

20,00 kr
Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
*
+ -

Det är lätt att gömma doftämnet i dosan, vare sig det är eukalyptus, lagerblad eller lavendel. 

Behållaren du gömmer doften i ska helst vara av glas eller metall då andra material drar åt sig doften mer. Droppa en droppe av doften på en möbeltass eller tops och placera i behållaren. På tävling får doften aldrig vara äldre än fyra timmar och när du gör doftprov förnyas doften minst en gång i timmen. Tänk på att inte diska med diskmedel utan använda bara ljummet vatten vid rengöring.

Dosan är tillverkad av stål så torka den när du blött ner den för den kan rosta på sikt.

Lämna den till metallåtervinningen när du inte behöver den mer. 

Dosan rymmer 10 ml och är 51x26x9 mm. Denna dosan är magnetisk och du kan ta ur magneten. 

OBS! Tänk på att en magnet kan vara livsfarlig om ett barn eller en hund sväljer ner den. Så förvara dina magneter på ett säkert ställe. 

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Sara & Solo
Så bra gömma!! Supersmidig, lätt att rengöra vid behov och magneten är kraftfull. Tror det finns risk att jag nästan bara kommer använda dessa på sikt för det blev verkligen min favorit direkt 🤩
Gäst | 2023-12-02 21:39
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Min favorit
Detta är min favoritdosa. Lätt att justera dofthålet och så bra att sätta i hjulhuset på bildäcket när vi gör fordonsök eller fästa på släpet någonstans.
Lina | 2020-04-04 12:22
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Bajspåsen som ni kan återanvända på hundpromenaden 🐶 bra va!
50,00 kr

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
25,00 kr

Lagerblads-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt lagerblads-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska lagerbladshydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Bajspåsen som ni kan återanvända på hundpromenaden 🐶 bra va!
50,00 kr