Close
Sök

AddPocket midjebälte med extrafickor

Tillverkare: AddPocket
429,00 kr
AddPocket är nu i en ny, uppdaterad version. Förbättringarna ligger i ny, mer hållbar kardborre, djupare fickor, tåligare insida på fickorna och förstärkta sömmar och fåll.
AddPocket ger dig perfekta extrafickor när du ska träna, tävla eller rasta din hund. De är i en smidig modell som inte är i vägen och som passar till alla kläder. Praktiskt och bekvämt. Du sparar dina vanliga kläder då du slipper söla ner dem med hundgodis som luktar eller kladdar.
AddPocket ger dig en rymlig ficka med lock med magnetlås på vardera höft. I den högra finns en invändig mindre ficka för t ex mobil, bajspåsar, klicker. På baksidan av varje ficka finns en dragkedjeficka för t ex bilnyckel, mobil eller annat som du vill ha lite skyddat och som du inte behöver komma åt lika lätt.
Bältet stängs med en bred kardborre vilket gör att du kan ha AddPocket året runt, även med en stor jacka under.
*
+ -
Beskrivning

AddPocket Original passar dig som lever ett aktivt liv, både med och utan hund.

  • AddPocket har en bred och stark kardborrestängning mitt fram som gör att du kan ha den under många olika plagg, allt från tights till vinterjacka. Midjevidden varieras ekelt.
  • De två stora fickorna, en på vardera sidan har en ny smidig magnetknäppningen på locken. Storlek på fickorna är 16 x 19 x 3 cm (bredd x höjd x djup).
  • I höger ficka finns en liten ficka för t ex mobil, bajspåse, klicker eller annat
  • Två hällor för karbinhake. Där kan du t ex ha liten vattenflaska i spåret, klicker eller annat du vill komma åt enkelt.
  • Bakom varje stor ficka finns en dragkedjeficka där du kan ha värdesaker som du inte behöver komma åt så enkelt. Bilnyckel, mobil, pengar osv. Du tappar dem inte!

AddPocket Original är tillverkad i ett vattenresistent polyestermaterial (600D), med ett tåligt foder på insidan av fickorna som gör dem lätta att hålla rena och torka av. Polyester liknar plast i sammansättningen. Det är svårt att hitta en hållbar ersättare i nuläget, men arbetet med att återvinna polyester fortgår och det vore ju ett bättre alternativ. Polyester är en stark fiber som torkar snabbt. Men som vid nästan all textiltillverkning krävs stora mängder kemikalier vid framställning. Och när polyester tvättas läcker små plastpartiklar ut som skadar hav och sjöar.

Varför har vi då tagit in AddPocket som inte har någon specifik miljöprofil vilket vi strävar efter att våra proudkter ska ha? AddPocket förtjänar en plats i sortimentet för att:

  • med AddPocket kan du ha dina vanliga kläder mycket längre utan att tvätta dem och de slits mindre. Bär AddPocket tillsammans med ett par tights i lyocell eller Tencel, så blir miljöpåverkan mindre än med hela byxan i polyester.
  • Sys på en kontrollerad fabrik där personalen behandlas värdigt.
  • Fraktas med båt till största delen.

Men tänk på att:

  • tvätta din AddPocket så sällan du kan. Det är ok att den luktar köttbulle ;)
  • slita ut den tills den faller i trasor (det kommer att ta lång tid), Lämna den sedan till återvinning.

STORLEKSGUIDE

Tänk på att mäta över höften/höftbenen och inte runt midjan. AddPocket är gjord för att sitta på höften.

Om du ligger på gränsen mellan två storlekar rekommenderas att du väljer den mindre storleken.

höftmått i cm82-9192-100101-109110-120
AddPocketS

M

LXL

SKÖTSELRÅD:
Vi rekommenderar handtvätt i varmt vatten och låt den hängtorka. Maskintvätt och torktumling gör att tygets motståndskraft mot vatten och smuts minskar och det sliter också på kardborren och försämrar dess funktion.

Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
20,00 kr

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Nose Work-dosa, liten rektangulär metalldosa med skjutlock

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
18,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr