Close
Sök

Ferd belt - midjebälte för expeditioner och att dra pulka

Tillverkare: Non-stop dogwear
1 199,00 kr
Ferd belt är ett bekvämt och slitstarkt vandringsbälte med låg vikt. Passar perfekt för längre turer och expeditioner men också för exempelvis spårträning där tillbehör ska med ut. Ferd belt har fästpunkter för en pulka. Utrusta bältet med Ferd belt bag för extra förvaring.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Ferd belt är gjord för hundägare som tillbringar mycket tid med sin hund ute i naturen, i krävande väder och expeditioner där du behöver mer än ett traditionellt bälte. Bältet är genomtänkt i sin design. Det är formgjutet för att säkerställa perfekt passform runt höfterna och fördela draget ergonomiskt. Det är extremt robust, med ett hypalonförstärkt tyg och aluminiumspännen. Ferd belt har två D-ringar i stål på varje sida så att du kan fästa en pulka efter dig. Fast koppelfäste med skruvkarabinhake mitt fram.

För att du ska ha allt du behöver nära till hands har bältet utrustats med flera förstärkta öglor där du enkelt fäster extra krokar, koppel, snören en mindre vattenflaska osv.

Non-stop dogwear har noggrannhet i fokus när de utformar midjebälten. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Justeringmöjligheter, spännen och smidiga sömmar som inte skaver är en självklarhet.

Bra relfexer gör dig synlig i mörkret.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Gjuten i vattentåligt skum
• Låsbar karbinhake
• Karbinhaken har en brottgräns på 3 kN (300 kg)
• Ögla för lätt packning ex. koppel
• Fästpunkter för pulka
• Reflexer
• Justerbara benremmar, avtagbara
• Lätt och hållbart aluminiumspänne

MÅTTS / 70-85 cmM / 85-95 cmL / 95-140 cm
Vikt327 g349 g372 g
Höjd16 cm16 cm16 cm
Längd, vaddering61 cm71 cm80 cm

MATERIAL
TygPolyester
FörstärkningHypalon
RemmarPolyamid
SpännenAluminium och plast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Freemotion harness - hundsele för drag

Freemotion är en allsidig och oerhört populär dragsele till hund framtagen för drag från hög dragpunkt. Selen kommer från Non-stop dogwear och är perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidåkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning.
999,00 kr

Touring bungee - expanderkoppel

Touring bungee är ett lätt och mångsidit koppel som är utmärkt för vandring och passar också bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om din hund drar måttligt. Kopplet finns i olika bredd och längd så alla från minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
329,00 kr

Touring bungee adjustable - justerbart expanderkoppel

Touring bungee adjustable är Non-stops mest flexibla koppel. Smarta lösningar gör vardagen enklare och du kan enkelt justera kopplet så att det passar runt midjan, runt ett träd eller i handen.
749,00 kr