Close
Sök

Non-stop dogwear Ferd belt bag - väska till midjebälte

Tillverkare: Non-stop dogwear
549,00 kr
Ferd belt bag från Non-stop dogwear är en perfekt väska för det viktigaste. Ferd belt bag är designad för turer där du vill ha med lite utrustning och ryggsäck känns för stor. Att ha vikten runt höfterna minskar belastningen på axlar och rygg. Väskan är lagom stor och rymmer till exempel snacks, vantar, kamera plus nycklar och mobil. Separat hållare på sidan gör att du lätt kommer åt vattenflaskan. Liten invändig ficka för värdesaker som telefon eller nycklar. I locket finns ett litet sladdhål för hörlurar. Ett handtag gör det enkelt att bära väskan när du inte har bältet på. Ferd belt bag är ett valfritt tillbehör för Ferd belt och kommer i samma blå färg som Ferd belt.
Lagerstatus: I lager
+ -

Ferd belt är perfekt på vandringen, men också när du springer, åker skidor eller tar din dagliga promenad. Det du vill ha med dig kommer med på turen. Att kombinera Ferd belt med denna väskan ger stor flexibilitet. Väskan träs på bältet med en stabil hälla av mesh längs baksidan, så väskan sitter stabilt och bra.

Ferd belt bag passar på både Ferd belt och Trekking belt.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

 

 

DETALJER
• Handtag
• Tvåvägs dragkedja runt locket
• Tunn, fast vaddering som håller formen och skyddar innehållet
• Innerficka i mesh
• Hål för hörlurar i locket
• 3M™-reflexer som passpoalkanter runt sidorna
• Elastiskt snöre ger packmöjlighet av lättare saker på fronten
• Elastiskt snöre som håller vattenflaskan på plats i avsedd ficka
• Träs på midjebältet för stabil montering

MÅTT
Bredd23 cm
Höjd16 cm
Djup11 cm
Vikt193 g

MATERIAL
TygPolyester
FörstärkningHypalon

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt