Close
Sök

CaniX belt - löparbälte

Tillverkare: Non-stop dogwear
899,00 kr
CaniX belt är det perfekta löparbältet som du vill springa med din hund. Löparbältet finjusteras perfekt efter just din kropp, har väl genomtänkt design och är tillverkat av lätta material som andas. Detta tillsammans gör att du kan fokusera på teknik och fart istället för trassel, koppel och kliande spännen. Stoppa mobilen och en bajspåse i fickan baktill och ge dig ut på en löptur med din bästa vän. Vi är så glada att vi har fått in CaniX i storlek L! Det enda lilla problemet är att vi inte än har fått några storleksdirektiv från Non-stop. Men vi vill inte undanhålla denna storlek bara för lite siffrors skull. Om M inte är din grej, hör gärna av dig så ska vi mäta och göra allt vi kan för att du ska kunna få en uppfattning om L är något för dig. ❤️ Tack för tålamodet.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

CaniX belt är designat specifikt för löpning med din hund och är det lättaste midjebältet från Non-stop. Du spänner enkelt fast det runt midjan med ett klickspänne och midjebältet håller sig sedan på plats under helar löpturen med hjälp av benremmar som du smidigt justerar med aluminiumspännen. CaniX bältets smarta konstruktion flyttar dragpunkten från ländryggen ner mot höfterna så att du ska kunna bibehålla en god löpteknik samtidigt som din hund drar. Draglinan fäster du i den fasta karbinhaken som löper fritt på en justerbara rem fram. Att haken sitter en bit från kroppen och kan flytta på sig ger ett jämt drag över höfterna och att du kan hålla god kontakt med din löparkompis även i svängar när draget inte kommer rakt framifrån.

CaniX-bältet har många justeringsmöjligheter för att passa många olika kroppar och tillåta god löpteknik oavsätt vilken nivå du springer på.

Löparbältet har en spandexficka baktill där de flesta mobiler får plats och kanske vill du ha med dig en bajspåse och nycklar.

Bra relfexer gör dig synlig i mörkret när du är ute och springer. Springer du mycket bland folk och trafik tycker vi att Orbiloc är ett bra komplement för din och andras säkerhet. Det finns inga bestämmelser för vilka färger du ska välja, men vitt eller gult ljus signalerar framåt och rött ljus bakåt. Vit och röd är färgerna i twin-paketet från Orbiloc.

Non-stop dogwear har sammarbetat med några av de främsta idrottarna i carnicross för att ta fram det absolut bästa. De har noggrannhet och ditt rörelsemönster i fokus när de utformar midjebälten. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Justeringmöjligheter, spännen och smidiga sömmar som inte skaver är en självklarhet. CaniX belt är ett midjebälte som du och din hund kan använda både som nybörjare och till carnicross tävlingar. Det kommer att hålla i många mil. Utsatta delar på CaniX belt är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Superlätt
• Ventilerande mesh
• Omlottficka bak
• Låsbar karbinhake
• Karbinhaken löper fritt i sidled
• 3M™ Reflexer
• Justerbara benremmar
• Klickspänne i midjan

MÅTTS / 50-82 cmM / 82-104 cmL
Vikt247 g280 gg
Höjd10 cm10 cmcm
Längd, vaddering61 cm71 cmcm
Ficka8,5 x 13 cm8,5 x 15 cmcm

Vi är så glada att vi har fått in CaniX i storlek L! Det enda lilla problemet är att vi inte än har fått några storleksdirektiv från Non-stop. Men vi vill inte undanhålla denna storlek bara för lite siffrors skull. Om M inte är din grej, hör gärna av dig så ska vi mäta och göra allt vi kan för att du ska kunna få en uppfattning om L är något för dig. ❤️ Tack för tålamodet.

MATERIAL
TygPolyester
FörstärkningHypalon
RemmarPolyamid
FickaElastan
SpännenAluminium och plast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt