Close
Sök

Non-stop dogwear CaniX belt - löparbälte

Tillverkare: Non-stop dogwear
999,00 kr
CaniX belt från Non-stop dogwear är det perfekta löparbältet som du vill springa med din hund. Löparbältet finjusteras perfekt efter just din kropp, har väl genomtänkt design och är tillverkat av lätta material som andas. Detta tillsammans gör att du kan fokusera på teknik och fart istället för trassel, koppel och kliande spännen. Stoppa mobilen och en bajspåse i fickan baktill och ge dig ut på en löptur med din bästa vän.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

CaniX belt är designat specifikt för löpning med din hund och är det lättaste midjebältet från Non-stop. Du spänner enkelt fast det runt midjan med ett klickspänne och midjebältet håller sig sedan på plats under helar löpturen med hjälp av benremmar som du smidigt justerar med aluminiumspännen. CaniX bältets smarta konstruktion flyttar dragpunkten från ländryggen ner mot höfterna så att du ska kunna bibehålla en god löpteknik samtidigt som din hund drar. Draglinan fäster du i den fasta karbinhaken som löper fritt på en justerbara rem fram. Att haken sitter en bit från kroppen och kan flytta på sig ger ett jämt drag över höfterna och att du kan hålla god kontakt med din löparkompis även i svängar när draget inte kommer rakt framifrån.

CaniX-bältet har många justeringsmöjligheter för att passa många olika kroppar och tillåta god löpteknik oavsätt vilken nivå du springer på.

Löparbältet har en spandexficka baktill där de flesta mobiler får plats och kanske vill du ha med dig en bajspåse och nycklar.

Bra relfexer gör dig synlig i mörkret när du är ute och springer. Springer du mycket bland folk och trafik tycker vi att Orbiloc är ett bra komplement för din och andras säkerhet. Det finns inga bestämmelser för vilka färger du ska välja, men vitt eller gult ljus signalerar framåt och rött ljus bakåt. Vit och röd är färgerna i twin-paketet från Orbiloc.

Non-stop dogwear har sammarbetat med några av de främsta idrottarna i carnicross för att ta fram det absolut bästa. De har noggrannhet och ditt rörelsemönster i fokus när de utformar midjebälten. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Justeringmöjligheter, spännen och smidiga sömmar som inte skaver är en självklarhet. CaniX belt är ett midjebälte som du och din hund kan använda både som nybörjare och till carnicross tävlingar. Det kommer att hålla i många mil. Utsatta delar på CaniX belt är förstärkta med Hypalon, ett tåligare tyg.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Superlätt
• Ventilerande mesh
• Omlottficka bak
• Låsbar karbinhake
• Karbinhaken löper fritt i sidled
• 3M™ Reflexer
• Justerbara benremmar
• Klickspänne i midjan

MÅTTS / 50-82 cmM / 82-104 cmL / 90-130 cm
Vikt247 g280 g293 g
Höjd10 cm10 cm12 cm
Längd, vaddering61 cm71 cm82 cm
Ficka8,5 x 13 cm8,5 x 15 cm10 x 15 cm

MATERIAL
TygPolyester
FörstärkningHypalon
RemmarPolyamid
FickaElastan
SpännenAluminium och plast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Nöt P14 - tuggben

RAUHs fina tuggben av nötskinn är helt utan tillsatser och torkat på traditionellt vis. Dessa äkta nordiska tuggben finns i olika storlekar så du ska hitta rätt storlek till din hund.

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation . Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
35,00 kr

Grisöra, närproducerade helt utan tillsatser

Hundigts grisöron är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av öronen. Girsöronen luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de är supergoda.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr

KEROTUGG nötrulle 15

Nötrulle 15 är en mindre tuggrulle av nöt från KEROTUGG. KEROTUGG tillverkas i Sverige helt utan tillsatser. Benet innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter helt enkelt.
Nötrulle 15 tycker vi passar bra till många olika hundar. Den är perfekt som rejält tugg till en liten hund och den passar som litet tidsfördriv likt en tuggpinne för en medelstor hund.
KEROTUGG nötrulle 15 är ca 15 cm lång och ca 1x1 cm tjockt.
28,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr