Close
Sök

Non-stop dogwear Bungee leash blå - elastisk draglina

Tillverkare: Non-stop dogwear
549,00 kr
Bungee leash från Non-stop från Non-stop dogwear är en draglina / koppel som är elastiskt hela vägen och utvecklad för att ge dig och din hund en bra upplevelse i drag. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund. Kopplets elasticitet dämpar ryck. Med en slitstark utsida och elastisk kärna blir Bungee leash förstahandsvalet hos många tävlande inom Canicross och skidåkning och kopplet förgyller vardagen för många entusiaster som vill ha det bästa.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Bungee-kopplet gör träningen eller turen mer behaglig och skonsam för din hund och dig. Den 2 meter långa versionen är perfekt till canicross/löping, medan den 2.8 meter långa versionen passar bättre till skidor, cykling och andra aktiviteter med högre hastigheter, där längre koppel krävs. Ska du promenera eller vandra med din hund är det såklart en smaksak. Tänk på att måtten avser längden i utsträckt läge. Se exakta mått på Bungee leash under storlekstabellen.

Bungee leash har en kärna av högkvalitets gummi som skyddas av en robust väv av polyester. Expanderkopplet är tufft nog för de starkaste hundarna. Tänk på att alla bungee koppel har en livslängd och vid frekvent användande och med tidens tand så slits elacitisiteten.

Karbinhaken i lättvikt aluminium har en Twist-lock för extra säkerhet.

Från faq:
Många frågar om twist-lock karbinen är godkänd på tävling?
Eftersom reglerna ständigt ändras och skiljer sig i olika grenar rekommenderar vi dig att kolla upp vad som gäller just nu på tävling i er gren.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Twist-lock karbinhake
• Swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°
• Karbinhaken är testad och klarar 3kn (300 kg).
• Kärna av högkvalitetsgummi

MATERIAL
TygPolyester

KOPPEL2 m2,8 m

längd neutralt
inkl. karbinhake

1,15 m1,65 m

längd utsträckt
inkl. karbinhake

2 m2,8 m

vikt

122 g153 g
Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Fraktas till SverigeMed båt
Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt