Close
Sök

Non-stop dogwear Touring bungee - expanderkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
329,00 kr
Touring bungee från Non-stop dogwear är ett lätt och mångsidit koppel som är utmärkt för vandring och passar också bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om din hund drar måttligt. Kopplet finns i olika bredd och längd så alla från minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Bungee-delen, alltså den elastiska delen på kopplet är placerad nära människan för att undvika en gungande effekt. Resten av kopplet är statisk, vilket är praktiskt om du behöver ta kontroll över din hund. En reflexrand i kopplet gör er synliga i mörker.

De 13 mm breda touring bungee-kopplen har utrustats med en extremt lätt och robust karabinhake av aluminium. De 23 mm breda kopplen har en Twistlock-karbinhake av aluminium. Twistlock är en karabinhake som låser sej automatiskt och säkrar att hunden inte kommer lös.

Det smalare kopplet (bredd 13 mm) har fördelen att vara väldigt lätt och passar därför bra till en mindre hund eller en hund som inte drar så mycket då bungee-effekten inte är lika stark som på koppel med bredd 23 mm.

Touring bungee-serien kan kombineras med Non-stop tvillingkopplet Touring double, helt perfekt om du har två hundar.

Ett expanderkoppel är lite som en förbrukningsvara. Dessa är supersmidiga och lätta, de ska användas och med den smidiga känslan följer att de inte varar för evigt. Är du aktiv med din hund får du räkna med att köpa ett nytt expanerkoppel med jämna mellanrum. 

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Extremt lättviktig karbinhake till 13 mm brett koppel
• Twist-lock karbinhake till 23 mm brett koppel
• Båda karbinhakarna är testad och klarar 3kn (300 kg).
• Båda karbinhakarna har swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°.
• 3M™ Reflexer
• Elastisk del nära föraren

MATERIAL
TygPolyester
KarbinhakeAluminium

KOPPEL2 m/13 mm2,8 m/13 mm2 m/23 mm2,8 m/23 mm3,8 m/23 mm

längd neutralt
inkl. karbinhake

1,5 m2,51 m- m2,51 m2,79 m

längd utsträckt
inkl. karbinhake

2 m2,8 m2 m2,8 m3,8 m

vikt

x gx gx gx gx g

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
25,00 kr