Close
Sök

Touring bungee - expanderkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
279,00 kr
Touring bungee är ett lätt och mångsidit koppel som är utmärkt för vandring och passar också bra för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om din hund drar måttligt. Kopplet finns i olika bredd och längd så alla från minsta hunden till den största ska hitta ett perfekt koppel.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Bungee-delen, alltså den elastiska delen på kopplet är placerad nära människan för att undvika en gungande effekt. Resten av kopplet är statisk, vilket är praktiskt om du behöver ta kontroll över din hund. En reflexrand i kopplet gör er synliga i mörker.

De 13 mm breda touring bungee-kopplen har utrustats med en extremt lätt och robust karabinhake av aluminium. De 23 mm breda kopplen har en Twistlock-karbinhake av aluminium. Twistlock är en karabinhake som låser sej automatiskt och säkrar att hunden inte kommer lös.

Det smalare kopplet (bredd 13 mm) har fördelen att vara väldigt lätt och passar därför bra till en mindre hund eller en hund som inte drar så mycket då bungee-effekten inte är lika stark som på koppel med bredd 23 mm.

Touring bungee-serien kan kombineras med Non-stop tvillingkopplet Touring double, helt perfekt om du har två hundar.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• Extremt lättviktig karbinhake till 13 mm brett koppel
• Twist-lock karbinhake till 23 mm brett koppel
• Båda karbinhakarna är testad och klarar 3kn (300 kg).
• Båda karbinhakarna har swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°.
• 3M™ Reflexer
• Elastisk del nära föraren

MATERIAL
TygPolyester
KarbinhakeAluminium

KOPPEL2 m/13 mm2,8 m/13 mm2 m/23 mm2,8 m/23 mm3,8 m/23 mm

längd neutralt
inkl. karbinhake

1,5 m2,51 m- m2,51 m2,79 m

längd utsträckt
inkl. karbinhake

2 m2,8 m2 m2,8 m3,8 m

vikt

x gx gx gx gx g

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
55,00 kr

Torkad lever från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Vår torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
55,00 kr