Close
Sök

Hundsalva Derma Protection Dog 200ml - Esmergot

Tillverkare: Esmergot
439,00 kr
Hundsalvan från Esmergot är en perfekt allroundsalva till din hund. Den ekologiska hundsalvan har reparerande, antiseptiska och vattenavstötande egenskaper. Den fungerar perfekt om din hund har klåda, små sår, ömma trampdynor, eksem, torrfläckar, ja den fungerar på det mesta helt enkelt, en allt-i-allo-salva.

Esmergots hundsalva innehåller bara naturliga ingredienser, så det gör inget om din hund slickar i sig av salvan, förutom att den kanske inte läker det tilltänkta området så lika bra 😉 det läker ju bäst om salvan får sitta kvar förstås 😊. Salvan är mild och anpassad för hundens känsliga luktsinne, hud och mage.
Och den får förstås extra pluspoäng för att den är närproducerad. Hundsalvan är tillverkad är i västsverige.
+ -

Esmergots hundsalva Derma Protection Dog är en lugnande och mjukgörande salva för hundar. Den är utmärkt som sårsalva och lindrar effektiv hudbesvär såsom klåda, svamp, sprickor, irriterade trampdynor och tassar, torrfläckar, rodnad och eksem.

Hundsalvan har en unik sammansättningen av 100% naturliga ingredienser som ger den vattenavvisande, reparerande och antiseptiska egenskaper som ger din hunds hud möjlighet att repareras i lugn och ro. Salvan bildar en osynlig hinna över huden vilket gör att vatten och bakterier inte tränger in lika lätt samtidigt som huden kan andas.

Hundsalvan är högkoncentrerad, dryg och effektiv, inget vatten är tillsatt. Detta ser vi förstås dessutom som ett stort plus på vintern om du vill skydda känsliga tassar. Vatten i salvan kan göra att salvan fryser i kyla. Hundsalvan har ett naturligt UV-skydd. Den är helt fri från kemiska tillsatser.

Hundsalvan Derma Protection Dog är en hundsalvan som är specialanpassad efter hundars luktsinne, mage och hud. Hundar med känslig mage brukar klara Derma Protection Dog-salvan, den innehåller 100% naturliga ingredienser liksom alla Esmergots produkter.

Vi på hundigt tycker det är en extra fin omtanke att Esmergot har tänkt på att våra hundar ska trivas med doften. De har ju en fantastisk nos som vi tänker borde lida av kraftiga dofter. Esmergot har fått feed back från många hundägare som säger att doften har en lugnande och glädjande effekt på deras hundar. 

Innehåll: 200 ml. (finns även i 75 ml).

Nyckelingredienser: Aloe Vera, ceder, hampafröolja, myrra, neemolja, ringblomsolja, rosmarin, sesamolja, sheasmör.  

Så här behandlar du eksem, rodnad och nariga tassar med hundsalvan Derma Protection Dog:

1. 
Tvätta området som ska smörjas in noggrant med Esmergot Sensitive hundschampo (gärna två gånger i följd). Skölj väl med ljummet vatten.
2. Handdukstorka det berörda området.
3. Värm upp Derma Protection Dog mellan fingertopparna & applicera hundsalvan.

 

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Cookie Belt® hundträningsbälte

Lätt och smidigt hundträningsbälte för den aktiva hundföraren som behöver extra fickor vid hundträningen eller hundpromenaden. Cookie Belt har magiskt bra passform och sitter mycket skönt på. Tillverkat i ett tunt och behagligt material som andas. Rymliga fickor konstruerade att hålla saker på plats. Lätt och behaglig vinkel för att få ner handen. Stängs med kardborre i midjan. Extra bra kardborre från ®Velcro för att stängningen ska hålla så bra och länge som möjligt.
Produkten är tillverkad i Sverige.
Materialet är tillverkat i Italien.

565,00 kr