EKOBAG bajspåsar, biologiskt nedbrytbara och komposterbara

EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara.
Hundbajspåsar är en produkt vi måste ha, och de ska givetvis vara så skonsamma som möjligt för miljön.
En rulle innehåller 30 bajspåsar.
EKOBAGs bajspåsar är tillverkade i norden och det får man kalla närproducerat i sammanhanget. Ett riktigt bra val för miljön.
Tillverkare: EKOBAG
23,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal 5+
Pris 19,00 kr

EKOBAG hundbajspåsar är en naturlig produkt, tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbara och komposterbara material. Den är tillverkad av 100% GMO-fri potatisstärkelse och helt komposterbar polymer. Påsarna är helt fria från polyeten och mjukgörare. Och potatisstärkelsen som används är en restprodukt, ingen potatis odlas för att bli plastpåsar. Påsen bryts ned till naturliga organiska föreningar inom 40 dagar när du tagit den i bruk. Bajspåsarna kan lagerhållas mellan 18-24 månader i nordiskt klimat och vår första sändning är från sommaren 2018.

Bajspåsarna är noggrant testade för att hålla måttet vad det gäller nedbrytbara och komposterbara. 

 

 

EKOBAG hundbajspåsar är ett bra val ur miljösynpunkt. Hållbart och genomtänkt, det gillar vi på Hundigt. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Produktion Närproducerat
Ursprung Norden
Återvinning Biodynamiskt nedbrytbar
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
15,00 kr

Ekologiskt hundgodis Raw for Paw

Raw For Paw är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Nya smaker är ren och rådjur! Alla ingredienser till samtliga sex smaker kommer från miljövänliga källor. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Ett riktigt lyxgodis för din hund. x
99,00 kr

Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
109,00 kr