EKOBAG bajspåsar, biologiskt nedbrytbara och komposterbara

EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara.
Hundbajspåsar är en produkt vi måste ha, och de ska givetvis vara så skonsamma som möjligt för miljön.
En rulle innehåller 30 bajspåsar.
EKOBAGs bajspåsar är tillverkade i norden och det får man kalla närproducerat i sammanhanget. Ett riktigt bra val för miljön.
Tillverkare: EKOBAG
23,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal 5+
Pris 19,00 kr

EKOBAG hundbajspåsar är en naturlig produkt, tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbara och komposterbara material. Den är tillverkad av 100% GMO-fri potatisstärkelse och helt komposterbar polymer. Påsarna är helt fria från polyeten och mjukgörare. Och potatisstärkelsen som används är en restprodukt, ingen potatis odlas för att bli plastpåsar. Påsen bryts ned till naturliga organiska föreningar inom 40 dagar när du tagit den i bruk. Bajspåsarna kan lagerhållas mellan 18-24 månader i nordiskt klimat och vår första sändning är från sommaren 2018.

Bajspåsarna är noggrant testade för att hålla måttet vad det gäller nedbrytbara och komposterbara. 

 

 

EKOBAG hundbajspåsar är ett bra val ur miljösynpunkt. Hållbart och genomtänkt, det gillar vi på Hundigt. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Produktion Närproducerat
Ursprung Norden
Återvinning Biodynamiskt nedbrytbar
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
16,00 kr

Frystorkat hundgodis, hjortbitar, oxbitar och lammbitar

Nu har det kommit en ny smak! Välkommen lammbitar
Sund Hundmats frystorkade godis är nog det godaste Charlie smakat. Och dessutom nyttigt och ett bra miljöval. Du kan välja mellan hjortbitar från djur som gått fria i skogen, oxbitar eller lammbitar från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
50,00 kr