EKOBAG bajspåsar, biologiskt nedbrytbara och komposterbara

EKOBAGS hundbajspåsar är 100% biologiskt nedbrytbara och helt komposterbara.
Hundbajspåsar är en produkt vi måste ha, och de ska givetvis vara så skonsamma som möjligt för miljön.
En rulle innehåller 30 bajspåsar.
EKOBAGs bajspåsar är tillverkade i norden och det får man kalla närproducerat i sammanhanget. Ett riktigt bra val för miljön.
Tillverkare: EKOBAG
23,00 kr
Prisstege - Ju fler du köper, desto mer sparar du.
Antal 5+
Pris 19,00 kr

EKOBAG hundbajspåsar är en naturlig produkt, tillverkad av 100% biologiskt nedbrytbara och komposterbara material. Den är tillverkad av 100% GMO-fri potatisstärkelse och helt komposterbar polymer. Påsarna är helt fria från polyeten och mjukgörare. Och potatisstärkelsen som används är en restprodukt, ingen potatis odlas för att bli plastpåsar. Påsen bryts ned till naturliga organiska föreningar inom 40 dagar när du tagit den i bruk. Bajspåsarna kan lagerhållas mellan 18-24 månader i nordiskt klimat och vår första sändning är från sommaren 2018.

Bajspåsarna är noggrant testade för att hålla måttet vad det gäller nedbrytbara och komposterbara. 

 

 

EKOBAG hundbajspåsar är ett bra val ur miljösynpunkt. Hållbart och genomtänkt, det gillar vi på Hundigt. 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Produktion Närproducerat
Ursprung Norden
Återvinning Biodynamiskt nedbrytbar
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
16,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr