Close
Sök

Entoma Natural Petfood

Entoma Natural Petfood tillverkar hundgodis baserat på insektsprotein. Insekter är ett av de bästa alternativa proteinerna till traditionellt kött. De är näringsrika och de kräver mycket lite energi och naturresurser. De avger mindre växthusgaser och kräver inte bekämpningsmedel eller syntetiska tillsatser. Godiset framställs av insektsmjöl.

Värt att prova även för dig med känslig hund som lider av allergi.

Entomas produkter är hållbart producerat av helt naturliga råvaror och de tillverkas i Holland.

Entoma Skin & Beauty Snack, träningsgodis baserat på insektsprotein

Detta träningsgodis smakar gott och tillför samtidigt nytta ämnen för din hunds päls och hud. Godiset är ett steg i rätt riktning, baserat på insektsprotein och innehåller bara naturliga ingredienser. Det blir ett oerhört klimatsmart val, en bättre miljöval helt enkelt. Godiset är i små belöningsbitar som inte kladdar. Det är spannmålsfritt. Vi gillar också att de har gjort lite mindre påsar som är fyllda till bredden. Tänk så mycket luft vi transporterar i lastbilar, på båtar etc.
Våga prova något nytt!
50,00 kr

Hundtvål med tea tree och neemolja från Entoma

Hundtvålen en från Entoma är handgjord av helt naturliga ingredienser. Hundtvålen är biologiskt nedbrytbart och vegansk.
Den innehåller fina ingredienser som neem-olja, citron och tea tree-olja vilket hjälper till att stöta bort loppor och fästingar. Neem-olja är också bra för både päls och hud. Neemolja stöter bort bitande insekter som till exempel kvalster.
170,00 kr

Entoma Training Treats, träningsgodis baserat på insektsprotein

Ett träningsgodis som tar steg i rätt riktning. Godiset är baserat på insektsprotein och innehåller bara naturliga ingredienser. Det blir oerhört klimatsmart, ett bättre miljöval helt enkelt. Godiset är i små belöningsbitar som inte kladdar. Det är spannmålsfritt. Vi gillar också att de har gjort lite mindre påsar som är fyllda till bredden. Tänk så mycket luft vi transporterar omkring. Våga prova något nytt!
50,00 kr