Close
Sök

Fästingsalva WAP: 2 ekologisk

Tillverkare: WAP Dog Care
480,00 kr
Ekologisk fästingsalva från WAP med cederträ, karanja och lavendel . Innehåller bara naturliga ingredienser och garanterat helt utan skadliga ämnen. Tillverkad i Skåne, Sverige. Effektiv mot fästingar och parasiter med bevisad hög effektivitet via effektivitetsstudie gjord 2018.
+ -

Vill du undvika giftiga halsband och droppar är detta ett mycket bra alternativ. Du kanske har barn tillsammans med hund, då är de traditionella fästingpreparaten inte att rekommendera. Detta är helt giftfritt.

Den fina salvan kommer i en glasburk och den rymmer 60 ml. 

Fästingsalvan är 100% naturlig och effektiv för att förebygga angreppen från fästingar och andar parasiter. Ett växtbaserat alternativ med hållbart odlade ingredienser utan bekämpningsmedel. Ett snällt alternativ för din hund, för dig och för naturen.
 
Ingrediensernas unika kombination  är giftigt för fästingar och annan ohyra. WAP:2 Fästingsalva påverkar deras allmäntillstånd på flera olika sätt.
 
Hållbarhet öppnad förpackning: 12 månader.
Förvaras i rumstemperatur. Produkten kan vara temperaturkänslig, framför allt för värme. Ställ in den i kylskåpet en stund så ska konsistensen bli normal och effekten avtar inte utav det. Tag it den en liten stund innan applicering. 
Använd från 12 veckors ålder.
 
GÖR SÅ HÄR:
WAP: 2 Fästingsalva appliceras mellan hundens skulderblad och en bit ovanför svansroten, varannan vecka. Sära en del utav pälsen och applicerar salvan så nära huden som möjligt. Direkt effekt. Partiklarna sprider sig i hundens päls och fettlager och skapar ett effektivt skydd.
 
WAPs produkter skapas av 100% naturliga ingredienser så doft, nyans och konsistens kan variera lite från gång till gång. Ingredienserna, som kommer från leverantörer runt om i Europa, kan varierar något beroende på till exempel årstid. Men slutproduktens funktion är alltid kontrollerad och alltid densamma.
 
Ingredienser: Cocos nucifera (Coconut ) oil, Butyrospermum parkii butter (Shea paradoxa), Pongamia glabra seed (Karanja) oil, Cedrus atlantica (cedarwood), Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Lauric acid, Sodium benzoate, potassium sorbate, Vitamin E (Tocopherol, Helianthus annuus seed oil). Vitamin E = utvunnen ur ekologiskt odlad och GMO-fri soja, utlöst i ekologisk solrosolja.

Ekologisk och Fair-Trade av Ecocert.

Biologisk mångfald av Union for Ethical Bio Trade = Butyrospermum parkii butter

Certifierad ekologisk av Organic Farmers & Growers = Lavandula angustifolia oil

Certifierad ekologisk COSMOS/IONC = Pongamia glabra seed oil, Cocos nucifera oil

 

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser
ProduktionNärproducerat, ekologiskt
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som glas
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Funkar okej!
Jag har två långhåriga vovvar och applicerar fästningsvallarna på dom enligt anvisning. Jag tycker den står emot väldigt bra ”till vardags” med promenader på stigar och asfalt samt lek i trädgården. DOCK räcker den inte som ensamt skydd om man vill gå skogspromenader i tät skog och kuperad terräng där det kryllar av fästingar, men då detta inte är mitt favoritställe att gå ändå tycker jag salvan är toppen på så sätt att man slipper trycka i sin hund tabletter eller sätta på giftiga halsband  till skydd <3
Gäst | 2021-08-02 07:58
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Inte så br
Fästingsalvan fungerar tyvärr inte tillräckligt bra för att använda som ensamt skydd. Möjligen att den har en liten repetellerande effekt så att den skulle kunna användas i kombination med t.ex. Bravecto eller Nexguard.

Jag har en vit, släthårig hund utan underull dvs optimala förutsättningar men nu när fästingsäsongen kommit igång plockar jag 20 krypande fästingar efter en längre skogspromenad trots rikligt med salva varje vecka.

Innan fästingarna kom igång ordentligt tyckte jag att den hade viss effekt men nu har jag tyvärr fått köpa ett annat fästingmedel.  Kommer inte att köpa den här produkten igen.
Gäst | 2021-05-12 20:31
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Bästa bästa bästa!
Provat allt,  men denna är det bästa inköp jag någonsin gjort till mina hundar!
Gäst | 2020-08-20 13:49
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Tjurmuskel small 🦴 längd 6 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Denna storlek är utvald, de minsta tjurmusklerna väljer vi ut och gör till små hundar, de blir mellan 5 och 6 cm långa. Detta är ett naturligt och näringsrikt hundtugg. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller, så hållbar produktion rakt igenom. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur. Tjurmuskel small är ca 6 cm lång och väger ca 8 gram.
15,00 kr

RAUH Belly Toast stor - tuggben nöt & vom

Belly Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
90,00 kr