Close
Sök

Hundfrisbee i hållbart naturgummi

Tillverkare: Beco Pets
219,00 kr
Hundfrisbee från Beco, och som allt annat från Beco är den helt giftfri. Hundfrisbeen är tillverkad i ett mjukt behagligt naturgummi som är tåligt och varar länge.
Lagerstatus: I lager
+ -

Frisbeen har bra grepp när du kastar. Färgen gör att du hittar den om du råkar kasta tokigt. Enkel att kasta och den är mjuk (vissa frisbees av plast är riktigt hårda). Diametern är 24 cm och passar nästan alla hundar, utom de minsta.

Frisbeen är tillverkad av naturgummi som har utvunnits på ett hållbart sätt från gummiträdens stammar som tappas på gummi. Träden behöver inte avverkas utan de lämnar gummi där de står i sin skog. Beco använder gummi tappat från FSC-märkt skog.

Alla Becos hundtillbehör är tillverkade med fokus på miljön, människorna som producerat den och djuren som ska använda den. Frisbeen är hållbart producerad och kan återvinnas.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialNaturgummi
ProduktionEtisk
UrsprungKina
Fraktas till SverigeMed båt
ÅtervinningÅtervinningsbar
FörpackningÅtervunnet papper
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Hundfrisbee
Fantastisk leksak för hunden. Tyngden i frisbeen gör att hunden kan följa leksaken i luften och förbereda sig innan den landar. Då studsar den på marken vilket stimulerar hunden att busa med frisbeen. Håller även att kampa med(15kg hund). Kvaliteten i materialet har hållit två år utomhus!
Recensent: Gäst | 2017-12-06 20:35
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Belly Toast RAUH - litet tuggben av nöt med vom

Belly Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
55,00 kr

Lammbitar - frystorkat hundgodis

Lammbitar från Sund Hundmat är frystorkat godis som är både gott, nyttigt och ett bra miljöval. Lammbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar förstås lite mer till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr