Sök

Belly Toast RAUH - litet tuggben av nöt med vom

Tillverkare: RAUH
55,00 kr
Belly Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
  + -
  Beskrivning
  Innehåll:
  Hud från nöt, med biff av torkat nötmage i.
  Råprotein 87,2%, Råfett 1,6%, Fukt 6,2%

  Vikt ca 50 gram
  Mått ca 120 x 50 x 15 mm

  RAUH tillverkar de finaste tuggbenen i Loimaa i Finland. Rauh har rigorös kvalitetskontroll och godkänner endast de allra bästa råvarorna för produktion. På så sätt garanterar RAUH att din hund får säkra tuggben av världsklass. Rauhs tuggbenen i nötskinn tillverkas för hand och en av Rauhs specialiteter är mästerverken med gömt godis där en finsk RAUH!-läckerbit har gömts inuti tuggbenet. RAUH tillverkar tuggben utan konstgjorda tillsatsämnen och använder endast skinnet, inget annat! RAUH!-tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan.

  Specifikationer
  Produkten har extra omtanke om miljön

  InnehållHelt utan tillsatser
  UrsprungFinland
  Kunder som köpte denna köpte också

  Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

  Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

  Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

  Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
  Från 26,00 kr

  Älgpinne - moose stick - gott hundgodis från RAUH

  En älgpinne eller som RAUH kallar det, älgsalami. I riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Älgpinnen är helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri. Älgköttet kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. Lunga och hjärta från nöt kommer från finska djur. Älgpinne passar alla hundar och du bryter enkelt de bitar du vill ge som godis, fin som belöning vid träning. Knaprig och god, alltså inte mjuk. Passar också som tuggben till de mindre hundarna.
  Från 25,00 kr

  Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

  Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.

  Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den.

  Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
  17,00 kr

  Beef Toast RAUH - litet tuggben nöt med biff

  Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av torkat nötkött i mitten.

  Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
  Passar till liten och medelstor hund.
  55,00 kr