Close
Sök

Hundscarf handsydd i Sverige

Tillverkare: Prick-ia , Hundigt
195,00 kr
Hundscarf är ett fint arbetstecken, kanske till nose work eller kantarellsök. Eller vill du att din bäste vän är lite extra fin ibland? När ni ska ut på stan eller på kalas? Våra scarfar är närproducerade i allra högsta grad och sydda av vår sömmerskas resttyger eller tyg som återanvänts som till exempel kläder. Upcycle.
Du trär den enkelt på ett halsband. Halsband ingår ej. Beageln Molly har storlek 35x21 cm på bilden.
Cairnterriern Bosse har storlek 31x18 cm.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Scarfen är sydd i dubbelt tyg, så den är lika fin på båda sidor. På ena sidan sitter vårt eget, vävda lilla märke. Scarfen har en kanal längs kanten som du trär ditt halsband genom.

Vi har valt att ha samma pris på alla storlekar av den enkla anledningen att arbetet är exakt detsamma oavsett om scarfen är stor eller liten. Faktum är att det faktiskt nästan är mer arbete med den minsta.

Tyget kommer är återbruk av tyg som vanligtvis tjänstgjort som skjortor innan de blev omsydda och uppgraderade till hundscarf. De är vältvättade och vi vågar lova att de inte krymper ;) De scarfar som finns i lager kommer troligtvis inte mer i det tyget, nästa gång blir det ett annat tyg.

Märket är av återvunnen polyester och broderat i Danmark.

OBS! eftersom våra scarfar är handsydda kan de variera något i utseende.

Maria som driver Prick-ia bor ett par kilometer från hundigt har sytt de fina scarfarna. De är verkligen hur välsydda som helst och superfina! Hennes hund Bosse är modell och har på sig den rödrutiga i storlek 31x18 cm. Han är en Cairnterrier och hans halsband är 45 cm långt och 1,8 cm brett. En stilig hane som är välbyggd, men inte särskilt hög.

Matcha scarfen med fina läderhalsband som är tillverkade i Sverige av vegetabilgarvat, ekologiskt läder. Se halsband här.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionNärproducerat
ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
FörpackningIngen förpackning
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
25,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Beco hopvikbar matskål, återvinningsbar, BPA-fri

Hopvikbar mat- eller vattenskål, perfekt när du ska på tävling, gå kurs, ut och vandra eller att ha i bilen på resan. När du fäller ihop den blir den helt platt.

Tillverkad i naturgummi och silikon och skålen är fullt återvinningsbar. BPA-fri.

Står stadigt utan att glida. Tål maskindisk.
100,00 kr

Oxhjärta - frystorkat hundgodis

Frystorkat oxhjärta är ett nyttigt och gott belöningsgodis som är helt fritt från tillsatser.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det funkar förstås perfekt på promenaden också. Även populärt bland kattvänner.
69,00 kr