Close
Sök

Konsten att spåra - Lär dig grunderna i personspår

175,00 kr
Äntligen en bok som lär dig grunderna i personspår. Konsten att spåra är en praktisk bok som lättöverskådligt och illustrativt ger dig en introduktion till personspår. Tanken är att du med bokens hjälp ska komma igång med denna härliga aktivitet med din hund. Boken har ett upplägg som gör att den passare perfekt som kurslitteratur.
Författare Karin Pontén och Sverker Sandberg.
Lagerstatus: I lager
+ -

Allt fler skaffar hund och inser också att hunden behöver mental stimulans vid sidan om motion. Nu kommer lilla boken Konsten att spåra, som är en introduktion till personspår och riktar sig till nybörjare.

Boken innehåller både enkel text och övningar och är tänkt att kunna användas på egen hand eller som kurslitteratur. Här finns många fina färgbilder och text och övningar är enkla att ta till sig.  

OM BOKEN:

  • Titel: Konsten att spåra – lär dig grunderna i personspår
  • Författare: Karin Pontén och Sverker Sandberg
  • Utgivning: januari 2022
  • Spiralbindning/kartonnage
  • 65 sidor
  • Format B5, 170x240 cm
  • ISBN 978-91-527-1654-0
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Konsten att spåra
Efter viss tvekan inför kostnaden inköptes jag en enkel spårsele och en lång lina. Sen hamnade Konsten att spåra i min hand. En så inspirerande bok! Den är lättläst och enkelt upplagd, dessutom väldigt instruktiv. Balder och jag har aldrig haft så kul tillsammans. Nu längtar jag efter snöfria omgivningar att lägga spår på.
Kerstin
Gäst | 2022-01-31 20:52
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Konsten att spåra.
En riktigt bra nybörjarbok, som ger inspiration och lust att börja med personspår.  Som gammal " spårentusiast"  vet jag att det saknats en bok som ger nybörjaren en startkick att komma igång.  Spår är en kul aktivitet för alla hundar, liten som stor och alla hundar kan spåra! Vi behöver bara få hunden att förstå vilket spår som skall följas och lära oss själva att "läsa"  hunden i spåret.  Grattis Karin och Sverker för en kul och inspirerande bok, som väcker nyfikenhet " på Spåret"!
Gäst | 2022-01-25 18:07
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.  
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den. 
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
25,00 kr

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en liten zip-påse för att minska risken för kontaminering.
50,00 kr

Rallylydnadskortlek

Har du också saknat en rallylydnadskortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad? 
Nya regelverket för rallylydnad började gälla 1 januari 2023. Och nu har vi tagit fram en kortlek med egen formgivning på skyltarna.
Vi tror absolut du kommer att känna igen skyltarna och lära dig dem lika enkelt med denna kortlek. Regelverket är citerat Brukshundklubbens på baksidan av varje kort.

Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Formatet på korten passar perfekt i din hand. Rallylydnadskortleken kommer i en praktisk förvaringsask.
Alla 109 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
Rallylydnadskortleken är ett hjälpmedel för att träna rallylydnad, att göra momenten rätt enligt Brukshundklubbens intentioner. Kortleken har vi tagit fram för att lyfta Brukshundklubbens gren rallylydnad och göra den lättillgänglig för dig som vill träna den.
Rallylydnadskortleken är till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2023-01-01 till och med 2026-12-31.

Du kan hitta de nya reglerna och skyltarna på Brukshundklubbens hemsida

KLICKA HÄR

290,00 kr