Close
Sök

Konsten att spåra - Lär dig grunderna i personspår

175,00 kr
Äntligen en bok som lär dig grunderna i personspår. Konsten att spåra är en praktisk bok som lättöverskådligt och illustrativt ger dig en introduktion till personspår. Tanken är att du med bokens hjälp ska komma igång med denna härliga aktivitet med din hund. Boken har ett upplägg som gör att den passare perfekt som kurslitteratur.
Författare Karin Pontén och Sverker Sandberg.
Lagerstatus: I lager
+ -

Allt fler skaffar hund och inser också att hunden behöver mental stimulans vid sidan om motion. Nu kommer lilla boken Konsten att spåra, som är en introduktion till personspår och riktar sig till nybörjare.

Boken innehåller både enkel text och övningar och är tänkt att kunna användas på egen hand eller som kurslitteratur. Här finns många fina färgbilder och text och övningar är enkla att ta till sig.  

OM BOKEN:

  • Titel: Konsten att spåra – lär dig grunderna i personspår
  • Författare: Karin Pontén och Sverker Sandberg
  • Utgivning: januari 2022
  • Spiralbindning/kartonnage
  • 65 sidor
  • Format B5, 170x240 cm
  • ISBN 978-91-527-1654-0
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Konsten att spåra
Efter viss tvekan inför kostnaden inköptes jag en enkel spårsele och en lång lina. Sen hamnade Konsten att spåra i min hand. En så inspirerande bok! Den är lättläst och enkelt upplagd, dessutom väldigt instruktiv. Balder och jag har aldrig haft så kul tillsammans. Nu längtar jag efter snöfria omgivningar att lägga spår på.
Kerstin
Gäst | 2022-01-31 20:52
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Konsten att spåra.
En riktigt bra nybörjarbok, som ger inspiration och lust att börja med personspår.  Som gammal " spårentusiast"  vet jag att det saknats en bok som ger nybörjaren en startkick att komma igång.  Spår är en kul aktivitet för alla hundar, liten som stor och alla hundar kan spåra! Vi behöver bara få hunden att förstå vilket spår som skall följas och lära oss själva att "läsa"  hunden i spåret.  Grattis Karin och Sverker för en kul och inspirerande bok, som väcker nyfikenhet " på Spåret"!
Gäst | 2022-01-25 18:07
Hjälpte denna recension? Ja Nej (2/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
35,00 kr

Rallylydnadskortlek

Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2022-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
250,00 kr