Sök

Härliga valptid - Förstå och utveckla din valp

Tillverkare: Svartbergs förlag
220,00 kr
Väntar du på en liten valp eller har den redan kommit hem till dig? Boken Härliga valptid hjälper dig att vara väl förberedd när valpen kommer så ni får en fin valptid och en bra start på ett långt hundliv tillsammans. Författare Ingalill och Curt Blixt.
+ -
Beskrivning

Under valptiden är din hund som mest formbar. Det är under valptiden du kan lära dig att tala hundspråk och skapa en god relation med hunden. Du kan också lära hunden en massa goda vanor. Det handlar enligt författarna om att förstå just din valp. Vilka egenskaper har den? Låt valptiden bli en härlig tid och var väl förberedd innan valpen kommer hem.

Ingalill Blixt och Curt Blixt har lång erfarenhet från hundvärlden och är mycket aktiva i hundsammanhang som instruktörer, lärare, beskrivare, och domare. De delar med sig av erfarenheter från många år tillsammans med många hundar.

  • 264 sidor, mjukband, 110 färgfoton.
  • Förlag Svartbergs Hundkunskap
  • Författare: Ingalill Blixt, Curt Blixt
  • Formgivare: Kenth Svartberg
  • Fotografer: Kenth Svartberg, Ingalill Blixtm Ingbritt Sannel
  • Mått 21 x 15 x 1,5 cm
  • Vikt 430 g
  • ISBN 978-91-978158-3-3
  • Utgiven 2012-06
Kunder som köpte denna köpte också

Rallylydnadskortlek

Har du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2021-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
250,00 kr

Beco giftfritt tuggben, tre storlekar, tre färger

Tuggben som är tillverkat i ett unikt naturgummi av risskal. Hunden får rejält tuggmotstånd och benet tål riktigt mycket. Alla Becos hundleksaker är 100% giftfria, miljövänliga och säkra för din hund.

Benet har oregelbunden form och rullar därför åt olika håll. Benet har en mild doft av vanilj och luktar riktigt gott. Benen har ett hål i vardera änden så du kan ladda med godis som din hund kan jobba med att få ut.
90,00 kr