Close
Sök

Rallylydnadskortlek

Tillverkare: Hundigt
250,00 kr
Vi har nu fattat ett svårt beslut.
Det är regelrevidering på gång i rallylydnad och nya regler börjar gälla 1 januari 2023.
Efter noga övervägande har vi tänkt att det känns orättvist mot dig som kund att trycka upp nya kortlekar nu och sälja en kortlek som inte stämmer med gällande regelverk om några månader. Så vi har valt att vänta tills vi kan börja bearbeta de nya reglerna och göra en ny kortlek.
Klicka gärna på pennan till höger om köpknappen där du kan anmäla att du vill veta när kortleken kommer i lager igen.
Vi hoppas förstås att du stöttar vårt beslut och vill vänta på den nya.
Du kan följa arbetet med regelrevideringen på Brukshundklubbens hemsida

KLICKA HÄRHar du också saknat en kortlek som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad?

Varje kort har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan. Detta blir till stor hjälp när du ska träna rallylydnad med din hund. Kortleken baseras på reglerna som gäller från och med 2017-01-01 till och med 2022-12-31. Alla 86 skyltarna ingår - nybörjarklass, fortsättningsklass, avancerad klass och mästarklass. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till. Korten är 92 * 57 mm. De är tryckta på ett behagligt papper som laminerats för att bli tåligare och korten har mjuka, runda hörn. Inget vasst som hakar upp sig i till exempel fickan.
+ -

Det kan vara otympligt att ha alla skyltar för rallylydnad hemma. Med rallykortleken från Hundigt kan du enkelt träna rallylydnad var som helst. Du tar bara med de skyltar du tänkt träna på i fickan. Du och din hund kan enkelt träna på promenaden, i köket eller i trädgården, när barnen tränar fotboll eller på parkeringsplatsen vid mataffären. Där får du fin störning som ju också är viktigt att träna. 

Rallylydnadskortleken, instruktionsbladet och asken är närproducerat, tryckeriet ligger i Marks kommun. Allt papper uppfyller miljömärkningarnas kriterier.

Eftersom vi är många som gillar att peppa varandra på Instagram har vi skapat rallylydnaskortleken i GIF-format. När du köper den fysiska kortleken får du automatiskt tillgång till samtliga moment som gif-animationer. För att få åtkomst är det viktigt att du registrerar dig som kund. Det är först när du är inloggad som du kan se sidan Kortlek gif format under fliken Rallylydnad.

Vill du läsa hela regelboken på Brukshundklubben?

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

MaterialPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
ProduktionNärproducerat
UrsprungSverige
ÅtervinningÅtervinns som papper
FörpackningPapper som uppfyller miljömärkningarnas kriterier
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Superbra!
Perfekt storlek med bra beskrivningar.  Passar utmärkt som komplettering när man som nybörjare går kurs i rallylydnad.
Snabb leverans och bra kundservice på telefon.
Gäst | 2021-10-05 13:00
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Användarvänliga
Så bra att kunna ha med på promenaden. Bra att de har förklaring på baksidan. Lätra att bara kunna slänga ut några stycken utan att göra en hel bana.
Snabb leverans.
Cecilia | 2021-09-11 23:44
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Rallylydnadskorlek
Mycket snabb leverans. Bra instruktioner. Jag och hunden har fått roligare vardagsrutiner.
Linda | 2021-08-26 21:00
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Älskar den
Snabb leverans. Smidig kortlek med tydliga instruktioner hur man gör!
Emma | 2021-03-12 22:15
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Älskar kortleken!
Även om man inte tänkt tävla i detta så är kortleken helt utmärkt för att träna vardagslydnad på ett roligt sätt. Innehåller både koordination och enklare övningar och ett super bra sätt att connecta med din hund❤️
Gäst | 2021-02-27 18:49
Hjälpte denna recension? Ja Nej (1/0)
Rallylydnadskortlek
Jätte nöjd!
Gäst | 2019-10-29 18:35
Hjälpte denna recension? Ja Nej (5/0)
Rallylydnadskortlek
Express leverans, mycket bra betalsätt. Ser fram emot att börja träna med kortlek. Ett bra och spännande sätt att samarbeta med min hund. Anna
Gäst | 2019-02-07 19:04
Hjälpte denna recension? Ja Nej (5/0)
Mycket bra
Smidigt att ta med sig några i fickan, bra att planera en bana med!
Gäst | 2018-11-11 10:50
Hjälpte denna recension? Ja Nej (5/0)
Rallylydnadskortleken.
En JätteBra produkt! Så lätt att ta med sig i fickan om man som jag tex vill göra lite träning på promenaden. Kan varmt rekommendera denna produkt.
Gäst | 2018-08-10 20:10
Hjälpte denna recension? Ja Nej (7/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
35,00 kr