Close
Sök

Viltspår & eftersök – så blir ni ett team i spåret - bok av Helena Lyckoskog

Tillverkare: Klickerförlaget
300,00 kr
En fin och lärorik bok för dig som är intresserad av viltspår och/eller eftersök. Boken passa dig som är nybörjare och dig som har kommit en bit i din träning och vill få nya roliga övningar som utmanar dig och din hund – och utvecklar er som team. 
Är du nyfiken på vilka små detaljer som kan göra stor skillnad i spåret? Är det ditt val av utrustning? Hur du hanterar linan? Eller hur du lägger upp en specifik övning? Och vad är egentligen skillnaden mellan viltspår och eftersök?
Författare Helena Lyckoskog.

Boken finns tillgänglig som förhandsbeställning och beräknas skickas från oss i mitten/slutet av november. Beställer du annat tillsammans med denna boken skickas allt när vi fått boken i lager och kan skicka din order.
+ -

Vill du bli bättre på att förstå det som sker i spåret är det här boken för dig. Författaren ger initierade tips på vad du ska titta efter, hur du kan tänka och göra när hunden gör si eller så i spåret. Boken är dessutom full av kreativa övningar som utvecklar både dig och din hund.

Helena Lyckoskog är viltspårdomare och eftersöksjägare och utbildar inom båda fälten. Hon brinner för att skapa förståelse för hur hundar fungerar. Varje år dömer och tränar hon över tusen olika hundar i viltspår samt håller föreläsningar och kurser över hela Norden. En av hennes största drivkrafter är att ge hundförare den kunskap som behövs för ett mer lyckat resultat i spåret. Hon har tidigare gett ut boken

Boken är inbunden och har 160 sidor.
Mått 24,5 x 17 x 2 cm
Vikt 1 kg

Författare: Helena Lyckoskog 
Formgivare: Johan Jarlsmark, Ludvig Aust
Illustratör: Jenny Nyberg

ISBN 978-91-986904-1-5
Utgiven 2021-11

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt