Close
Sök

MUSH VAISTO GRÅ frystorkad Kyckling, kalkon, lamm

Tillverkare: Mush
179,00 kr
MUSH Vaisto Grå är ett frystorkad energirikt helfoder. Det lämpar sig väl för arbetande hundar och hundar som behöver hjälp att gå upp i vikt. Frystorkat har låg vikt och tar liten plats vilket passar bra på resor, vandring och i godisfickan. Det lämpar sig väl till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. MUSH Vaisto Grå är inte bara ett foder, vi anser att det är perfekt att använda som belöning. De stora bitarna går enkelt att bryta i mindre. Dessutom kan du träna och utfodra på samma gång med vetskapen om att din hund får i sig allt den behöver. Här behöver ingen snåla med belöningen! Mums, sa vovven.

Mush frystorkade helfoder innehåller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det är gjort på rena finska råvaror och varsamt torkat i ugn.
+ -

MUSH Vaisto® Grå är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Frystorkat gör sig utmärkt på resa och vandringar men förgyller även vardagen.

Dessa fyrkantiga bitar passar utmärkt som träningsgodis. Bitarna är lite större ca 15x15 mm och går enkelt att bryta till mindre bitar. När du tror att träningsfickan är tom på godis har du i själva verket massor kvar eftersom dessa mumsbitar väger nästan ingenting! Våra hundar tycker att de är goda och väl värda att jobba lite extra för. Perfekt när du tränar och behöver kunna ösa ut med godis eftersom du samtidigt utfodrar din hund med precis allt den behöver.

Förutom kött har mush valt att tillsätta fermenterade grönsaker rika på nyttiga mjölksyrabakterier, en exklusiv blandning av omega-3 fisk- och olivolja och kalcium från äggskal. Produkterna är balanserade med en naturlig vitamin- och mineralmix av noggrant sammansatta grönsaker. Allt för att din hund ska få en balanserad kost.
 
Alla produkter i Vaisto-serien innehåller tre olika proteinkällor för att säkerställa en mångsidig sammansättning av aminosyror. Vaisto Grå är sammansatt av proteinslag vars ben är mycket lättsmälta och passar därför vuxna hundar i alla åldrar som har behov av energirik kost. Ben 8 %, lever 5 %.
 
100g frystorkat motsvarar 300g fryst råfoder.

Innehåll

Kyckling 55 % (kött, muskelmage, lever, skinn, ben, hjärta, brosk), kalkon 20 % (kött, ben, brosk, lever, hjärta), lamm 20 % (fett, kött, ben, lunga, brosk, lever), spenat, broccoli, sallad, kallpressad solrosolja, ägg.
 

Näringsvärden / 100g

 MängdEnhet
Energi kcal593kcal/100g
Energi kJ2481kJ/100g
Fett48.6g/100g
Protein36.9g/100g
Råaska6.7g/100g
Råfiber0.8g/100g
Kalcium1800mg/100g
Fosfor1500mg/100g

 

Mush följer strikta riktlinjer för kvalitet, som sträcker sig över EU:s och Finlands lagkrav. Kycklingens ursprung kan lätt spåras och kycklingen levereras färsk till Mush varje dag. 

Förvaras bäst i rumstemperatur skyddad från fukt. Mush lovar att produkten håller 18 månader från tillverkningsdag.

Påsen är återförslutningsbar.

Innehåll 250 gram.

Utfodra din hund med MUSH Hellä frystorkad kyckling eller nöt

Enkelt att använda

Det är otroligt enkelt att ge hunden Mush Hellä frystorkat foder Du tillsätter ljummet vatten och låt fodret dra i 5–10 minuter. Sedan är hundens måltid redo för servering.

UTFODRINGSMÄNGD
Hunden behöver ungefär mat som motsvarar omkring 1 % av sin egen vikt per dag. Väger din hund 5 kilo bör du alltså börja med att ge den cirka 50 gram frystorkat (torrvikt) per dag fördelat på en eller två måltider.

HUNDMAT PÅ RESAN

Det är praktiskt att mäta upp maten i portioner hemma när du ska ut och resa. Så är allt klart att serveras på resan, bara tillsätt vattnet.

En deciliter väger cirka 30 gram.

OBS! Mängden mat varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå, ämnesomsättning och miljö. Ta i beaktande att måttet ovan endast är en riktlinje, du kan behöva justera enligt din hunds behov. Utgå alltid ifrån din hunds unika behov och håll koll på hullet.

Hundens viktMUSH frystorkat gram/dag
220
550
10100
15150
20200
30300
40400
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Frystorkade lammedaljonger, hundgodis / helfoder

Sund Hundmats frystorkade lammedaljonger är ett torrt helfoder som fungerar precis lika bra som belöningsgodis då det är supergott och enkelt att dela i mindre bitar. Det är både nyttigt och ett bra miljöval. Köttet i lammedaljongerna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
De frystorkade medaljongerna är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Och det är ett riktigt bra val på vandringen, när du åker ut med båten på semestern eller på campingsemester. Eftersom det är ett nyttigt helfoder blir det också ett enkelt och nyttigt foderval varje dag hela året.
139,00 kr

RAUH Grisrulle

Grisrulle är en riktigt god, knaperstekt rulle av grisskinn, smaskigt till tusen och passar som godis till alla hundar. Tillverkat av RAUH i Finland på finska råvaror.

Tillverkat av grishud helt utan tillsatsämnen. Inga farliga ändknutar, inget lim och inga färgämnen. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.>br> Tillverkat av nordiskt grisskinn och torkat på traditionellt vis. Passar särskilt för valpar och kräsna hundar.
30,00 kr

KEROTUGG nötrulle 15

Nötrulle 15 är en mindre tuggrulle av nöt från KEROTUGG. KEROTUGG tillverkas i Sverige helt utan tillsatser. Benet innehåller inga färgämnen eller blekmedel, inget lim och inga andra konstigheter helt enkelt.
Nötrulle 15 tycker vi passar bra till många olika hundar. Den är perfekt som rejält tugg till en liten hund och den passar som litet tidsfördriv likt en tuggpinne för en medelstor hund.
KEROTUGG nötrulle 15 är ca 15 cm lång och ca 1x1 cm tjockt.
28,00 kr