Close
Sök

MUSH VAISTO GUL frystorkad Kyckling, Nöt

Tillverkare: Mush
199,00 kr
MUSH Vaisto Gul är ett frystorkad helfoder till katter i alla åldrar. Fodret innehåller näringsämnen som är viktiga för kattungar, t.ex. D-vitamin, koppar och jod, och passar därför också utmärkt till kattungar.
Frystorkat har låg vikt och tar liten plats vilket passar bra på resor, vandring och i godisfickan.
MUSH Vaisto Gul fungerar ju naturligvis även till hundar. Kattmat är faktiskt bland det bästa som finns om du frågar vissa hundar ;)

Mush frystorkade helfoder innehåller varken tillsatser, mögelskyddsmedel eller andra konstigheter. Det är gjort på rena finska råvaror och varsamt torkat i ugn.
+ -

MUSH Vaisto® Gul är ett frystorkat helfoder med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Frystorkat gör sig utmärkt på resa och vandringar men förgyller även vardagen.

Dessa fyrkantiga bitar passar utmärkt som träningsgodis. Bitarna är lite större ca 15x15 mm och går enkelt att bryta till mindre bitar. När du tror att träningsfickan är tom på godis har du i själva verket massor kvar eftersom dessa mumsbitar väger nästan ingenting! Våra hundar tycker att de är goda och väl värda att jobba lite extra för. Perfekt när du tränar och behöver kunna ösa ut med godis eftersom du samtidigt utfodrar din hund med precis allt den behöver.

 
100g frystorkat motsvarar 300g fryst råfoder.

Innehåll

kyckling 63 % (hjärta, kött, ben, brosk) nöt 36 % (lunga, hjärta, kött, lever, blod, brosk) kallpressad solrosolja, havsalger

Näringsvärden / 100g

 
Energi (kJ/kcal)2137/510
Protein (g)51,1
Fett (g)33,4
Kalcium1,4
Fosfor1,3
Fukt6,1
Råaska7,5
Fiber0,8

 

Mush följer strikta riktlinjer för kvalitet, som sträcker sig över EU:s och Finlands lagkrav. Kycklingens ursprung kan lätt spåras och kycklingen levereras färsk till Mush varje dag. 

Förvaras bäst i rumstemperatur skyddad från fukt. Mush lovar att produkten håller 18 månader från tillverkningsdag.

Påsen är återförslutningsbar.

Innehåll 250 gram.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållHelt utan tillsatser
UrsprungFinland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt