Close
Sök

Rådjur hundgodis Reindeer Liver - Farm & Forest®

Tillverkare: Farm & Forest
100,00 kr
Hundgodis på svenskt vilt från rådjur. Lufttorkade leverbitar som du enkelt bryter i mindre bitar. Rådjurslever är rikt på vitamin A bland annat. Spannmåls fritt som allt godis från Farm & Forest®. Detta är ett nyttigt och naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forest®. Godiset är naturligt utan tillsatser.
+ -

Farm & Forest® är ett riktigt gott och nyttigt belöningsgodis. Varje godisbit är ca 2x1,5 cm och kan brytas i mindre bitar.

Obs. Små hundar ska inte äta mer än 100 g lever per vecka på grund av högt innehåll av A-vitamin

Innehåll:
100% rådjur

Passar de flesta hundar. Ersätter inte deras dagliga foder.

Tillverkat i Sverige.
Storlek per bit: ca 2x1,5 cm, höjd ca 3 mm.
Innehåll: 120 gram.

Analytiskt innehåll:

  • Protein 68%
  • Fett 15%
  • Aska 5%
  • Växtfibrer 7%
Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

ProduktionHandgjord
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel medium 🦴 längd 12 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel medium är ca 12 cm lång oh väger ca 20 gram (medelvikt när vi vägt 100 st)
25,00 kr

POCKET 🐶 magnet dofthållare 20x6x15 mm grå

Dofthållare med magnet är en dofthållare i helt ny tappning. När du tränar Nose Work kan en dofthållare med magnet ta dina gömmor till en ny nivå. Magneten gör det möjligt för dig att fästa dofthållaren på elskåp, element, stuprör, i hjulhus, under fönsterbleck, ja... fantasin sätter gränserna. I dofthållaren placerar du din doftbärare med doft. Dofthållaren ser till att nosen inte kommer i direktkontakt med doftbäraren och doften. Och den ser också till att doften inte kommer i kontakt med omgivningen och kontaminerar på så vis mindre. Denna lilla dofthållare har en ficka för magnet och ett genomgående hål anpassat för en tops. Den är gjord av PETG.
En ljusgrå dosa är lätt att gömma och den grå färgen är väldigt ofta passande.
Ibland vill en hålla isär vilken dosa som har vilken doft och då är det bra med flera färger.
30,00 kr

Kycklinghjärta hundgodis Chicken Heart - Farm & Forest®

Hundgodis på svenskt hjärta från kyckling. Lufttorkade bitar är en riktig vitaminbomb som du kan belöna din hund med. Kycklinghjärta är nyttigt och samtidigt lättsmält. Det är ett naturligt hundgodis med låg fetthalt. Hundgodiset har ett hälsosamt näringsinnehåll av protein, B-vitaminer (särskilt B12), zink, selen och järn. Hundgodiset kommer från det svenska märket Farm & Forset®. och är naturligt utan tillsatser. Produktionen sker i Sverige.
100,00 kr

Titel-rosett 300 poäng nose work klass 1

Har du och vovven tagit alla diplom i klass 1? Då kan det sitta fint med en rosett. Dessa levereras till oss i augusti. Du får gärna lägga en order, men vi levererar inte förrän i Augusti.
200,00 kr