Close
Sök

Reflex Orbiloc Reflective Clip

Tillverkare: Orbiloc
130,00 kr
Suverän reflex till hund och förare. Formad som en klämma att fästa runt halsbandet, täcket eller selen. Fungerar också perfekt på jackan, ryggsäcken eller stövelkanten på föraren. Lika bra kvalitet som alla Orbilocs produkter. Tillverkad i Danmark.
+ -

Tillverkad av ett starkt plastmaterial och kan användas på tjocklekar upp till 35 mm. Den klarar utan problem av att hänga nedåt.

Den är väldigt smidig att fästa på selar och täcken där det inte finns någon naturlig fästpunkt. Det är rekommenderat att du använder detta spännet när du går koppelpromenader. Om det används under lek eller när hunden är lös riskerar den att trilla av.

Har du Orbiloc säkerhetslampa är reflexen ett bra komplement.

Förpackningen innehåller:
1 x Orbiloc clip
1 x Orbiloc reflex

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

UrsprungDanmark
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt