Close
Sök

Rock Adjustable leash - justerbart hundkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
549,00 kr
Non-stop dogwears koppel Rock adjustable leash är av 100% återvunnen polyester! Helt perfekt säger vi, dessutom är det behagligt att hålla, tåligt och funktionellt. Ett justerbart koppel blir väldigt mångsidigt tack vare två pistolhakar, en i varje ände och en flyttbart spänne som du fäster ena haken i och öglans storlek blir variabel. Kopplet passar bra på vardagspromenaden och även till friluftsliv och träning. Rock leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel som du kan anpassa efter situationen.
Lagerstatus: 2 i lager
+ -

Rock leash är 2,5 meter långt och passar små och stora hundar. Kopplet är runt med en diameter på 10 mm vilket gör det bekvämt att hålla i. Totalt väger kopplet 203 gram.

Rock adjustable leash kommer med två pistolhakar. Den ena fäster du i hunden, den andra fäster du i ett lätt aluminiumspänne. Detta skapar en ögla som du enkelt justerar storleken på genom att justera aluminiumspännets position. Du kan alltså välja hur stort handtag du vill hålla i, om du vill ha det runt midjan, fästa i ett midjebälte eller runt staketet när du pausar vovven på träningsplan. Användningsområdet är brett och öppet för egna idéer.

Kopplet är statiskt, alltså ingen elasticitet, för full kontroll i t ex stadsmiljö, när ni tränar koppelgående eller är aktiva i vardagen.

Säkerhet är viktigt, rock leash är flätad med reflextrådar. Ett diskret och snyggt sätt att integrera reflexerna. Pistolhaken är utrustad med swivelfunktion, vilket innebär att den kan snurra 360° och du ökar chanserna för trasselfria promenader.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt