Close
Sök

Ramble harness - hundsele för vardag, vandring och sök

Tillverkare: Non-stop dogwear
699,00 kr
Hundsele från Non-stop dogwear med justerbara remmar runt hals och bröstkorg så du får perfekt passform till din hund. Tre fästpunkter för kopplet ger flexibilitet och ett mångsidigt användande. Handtag på ryggen är praktiskt.
En sele för vardag som också fungerar bra till vandring. Ett perfekt val för nose work och specialsök.
*
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Ramble sele är lätt att bära och sitter bekvämt på din hund, utan remmar som stör hundens rörelser. Spännen på båda sidor av bröstkorgen gör den här hundselen enkel att ta på och av, perfekt för en taggad hund eller för en hund som inte vill bli hanterad. De robusta Duraflex®-spännena har runda kanter för bättre hållbarhet och kan bytas ut om om någon tuggat på dem t.ex.

Multifunktionell med tre ställen att fästa kopplet på. Förutom fästpunkten på baksidan finns det en ögla under magen för att fästa en spårlina. På framsidan finns en tredje fästpunkt för mild antidragfunktion. Selen har ett handtag på ryggen för att ge mer kontroll och möjlighet till stöttning. Handtaget kan också användas för att hjälpa hunden över eventuella hinder längs vägen. Eller kanske du behöver bromsa en taggad hund. Gott att hålla i på startlinjen till nose work-söket.

Selen är framtagen för vardagslivet och fungerar också bra till vandring. Fungerar förstås perfekt till joggingturer och så vidare.

Ramble sele är ett bra val för hundar med en stor kroppsbyggnad på det sätt den är konstruerad med stor justeringsmöjlighet.

Vi rekommenderar att överväga noga och läsa på innan du använder sele på din valp. Om du väljer det så är Ramble ett bra val med stora möjligheter att justera storleken. Selen växer med valpen och den kan användas under lång tid. Storlekarna överlappar varandra så att samma sele kan användas under uppväxten.

Rambel selen är tillverkad av robusta material och har Hypalon-förstärkning på utsatta områden. Selen har en "bas" med slutna celler vilket förhindrar att vatten tränger in. De justerbara remmarna är tillverkade av slitstarkt och robust säkerhetsbälte. Det har M3™ reflekterande material för synlighet i mörkret. D-ringen på baksidan är gjord av aluminium

Ramble selen finns i storlek XS-XL för att passa både små och stora hundar. Selen finns i färgerna grön och plommonlila.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEKxssmlxl
HUND:
Nackomkrets29–36 cm36–48 cm43–60 cm51–69 cm60–84 cm
Bröst40–58 cm45–64 cm58–90 cm72-110 cm74–126 cm
SELE:
Vikt93 g135 g170 g221 g254 g
Justerbart band bak, längd11 cm16 cm19 cm22,5 cm25,5 cm
Justerbart band front, längd19 cm23 cm28 cm34 cm41,5 cm
Band front, bredd4 cm5 cm6,6 cm7 cm7,7 cm

DETALJER
• Justerbar på båda sidor om halsen
• Justerbar på båda sidor om bröstkorgen
• 3 fästpunkter för koppel
• Duraflex®-spännen på båda sidor
• 3M™ Reflexer
• Handtag på ryggen

MATERIAL
TygPolyester ripstop
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid
FörstärkningarHypalon
D-ringAluminium

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Skinkrulle RAUH - stort tuggben av nöt och gris

Skinkrulle är ett smakligt tuggben av rullat nötskinn med grisrulle i mitten. Tillverkat av RAUH i Finland på finska råvaror.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
79,00 kr

Oxhjärta - frystorkat hundgodis

Frystorkat oxhjärta är ett nyttigt och gott belöningsgodis som är helt fritt från tillsatser.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det funkar förstås perfekt på promenaden också. Även populärt bland kattvänner.
69,00 kr

Hjortbitar - frystorkat hundgodis

Hjortbitar från Sund Hundmat är ett frystorkat hundgodis som smakar gott, är nyttigt och ett bra miljöval. Hjortbitarna kommer från djur som fått möjlighet att gå ute varje dag hela året.
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Men det fungerar perfekt till vardags också. Även katter brukar gilla detta delikata godis.
69,00 kr

Älg Combo från RAUH

Gott tugg med en smaskig älgpinne som är inrullad i ren nöthud. Ett tugg helt utan tillsatser. Din hund blir sysselsatt, det är gott att komma åt det goda i mitten. Älgpinnen, eller älgsalami som RAUH kallar det, innehåller älgkött, nötlunga och nöthjärta. Ett tuggben i riktigt fin kvalitet av högkvalitativa råvaror. Helt naturlig med naturliga råvaror. Inget tillsatt salt, mjölkfri, glutenfri, sojafri.
89,00 kr