Close
Sök

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

25,00 kr
Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
+ -

Hundigts smellerburk är av glas med metallock, båda materialen är bra då de inte drar åt sig doft på samma sätt som till exempel plast gör. Glas och metall är dessutom mycket bättre ur miljösynpunkt, särksilt om du återvinner dem när de nått sitt slut. 

Behållaren kan beställas med ett hål eller inget hål. Vi gör gärna fler hål om du vill ha det. Meddela oss i din beställning så löser vi det.

Med en smellerburk kan du träna upp doften och finslipa din markering. Du som är händig kanske kan bygga en urvalsbana själv och använda dessa burkar som doftbehållare.

Den är riktigt söt och fungerar ju också bra för förvaring av doftbärare som avklippta tops eller möbeltassar.

Höjd ca: 53 mm
Diameter ca: 51 mm

PS. En smeller-burk traditionellt sätt är ju den lilla burk du förvarar till exempel lite päls från din hund i. Om hunden skulle försvinna tar du med din smeller-burk och ID-hunden som ska söka efter din hund får lukta på innehållet i smeller-burken för att veta vad den ska nosa efter. Till detta fungerar burken utmärkt om du beställer utan hål. Läs gärna mer här: ID-hund. DS

 

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Bra burk som smeller
Lagom stor och bra att använda som smeller burk. Fick den med 4 hål vilket var perfekt
Gäst | 2022-06-17 17:25
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Eukalyptus-hydrolat Nose Work, Opella 10 ml

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work från Opella. Du får hydrolatet i en brun 10 ml glasflaska med svart pipett. På flaskans baksida finns en qr-kod med information om just din flaska eukalyptushydrolat.
Eukalyptus ingår i klass 1, 2, 3 och Elit, alltså alla klasser, om du tävlar i Nose Work och det är doften de flesta lär sin hund först.
Hydrolater skickas i en liten zip-påse för att minska risken för kontaminering.
50,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
25,00 kr

Nose Work pizzakartonger, 6-pack

Står doftprov i Nose Work på schemat? Då ska din hund lokalisera eukalyptusdoften som placerats i en av 12 pizzakartonger av modellen "inbakad pizza". De är också vanligt förekommande i behållarsöket i Nose Work klass 1.
Vi säljer dem i 6-pack.
Just nu är det den röda vi har i lager. Den beige finns inte för närvarande.
95,00 kr

Nose Work doftbärare, ekologiska tops

När du tränar Nose Work behöver du doftbärare. Ett alternativ är tops. Hundigts tops har Svanen-ceritfierad och Fair Trade-märkt bomull. Och pinnen är av papper. I papperspåsen kommer 60 stycken pinnar, alltså 120 stycken doftbärare.
20,00 kr