Close
Sök

Smellerburk för doften i Nose Work & specialsök

Tillverkare: Hundigt
25,00 kr
Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
+ -

OBS! Just nu har vi bruna smellerburkar i lager. Geomskilniga förväntas komma i november.

Hundigts smellerburk är av glas med metallock, båda materialen är bra då de inte drar åt sig doft på samma sätt som till exempel plast gör. Glas och metall är dessutom mycket bättre ur miljösynpunkt, särksilt om du återvinner dem när de nått sitt slut. 

Behållaren kan beställas med ett hål eller inget hål. Vi gör gärna fler hål om du vill ha det. Meddela oss i din beställning så löser vi det.

Med en smellerburk kan du träna upp doften och finslipa din markering. Du som är händig kanske kan bygga en urvalsbana själv och använda dessa burkar som doftbehållare.

Den är riktigt söt och fungerar ju också bra för förvaring av doftbärare som avklippta tops eller möbeltassar.

Höjd ca: 53 mm
Diameter ca: 51 mm

PS. En smeller-burk traditionellt sätt är ju den lilla burk du förvarar till exempel lite päls från din hund i. Om hunden skulle försvinna tar du med din smeller-burk och ID-hunden som ska söka efter din hund får lukta på innehållet i smeller-burken för att veta vad den ska nosa efter. Till detta fungerar burken utmärkt om du beställer utan hål. Läs gärna mer här: ID-hund. DS

 

Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Bra burk som smeller
Lagom stor och bra att använda som smeller burk. Fick den med 4 hål vilket var perfekt
Gäst | 2022-06-17 17:25
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
16,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är vanligtvis första doften du börja med i nose work. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en glasflaska med pipett. Finns i 10 ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
45,00 kr

Rektangulär Nose Work-dosa med / utan magnet

Rektangulär dosa till Nose Work. Hur mycket det ska dofta kan du justera med skjutlocket. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också gömma den riktigt klurigt i naturen, i soffan eller vad din fantasi kommer på. Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du inte tappar den och du slipper lim.
20,00 kr

Nose Work-dosa med magnet

Gör en magnetisk urvalsbana som du kan använda på många olika sätt och på olika platser. Dosorna är enkla att ta med. Du kan variera placeringen så länge underlaget är magnetiskt.
Dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan, du slipper lim och du tappar inte magneten. Helt slät och locket trycks på, inget skruvande. Det är ett hål på botten så doften sipprar ut.
Från 32,00 kr