Smellerburk, för doften i t ex Nose Work

Smellerburk för t ex Nose Work. Smeller är doften som din hund ska känna igen, som till exempel eukalyptus, lagerblad eller lavendel. Hundigts smellerburk är en liten och behändig glasburk med metallock.
Tillverkare: Hundigt
25,00 kr

Hundigts smellerburk är av glas med metallock, båda materialen är bra då de inte drar åt sig doft på samma sätt som till exempel plast gör. Glas och metall är dessutom mycket bättre ur miljösynpunkt, särksilt om du återvinner dem när de nått sitt slut. 

Behållaren kan beställas med ett hål eller inget hål. Vi gör gärna fler hål om du vill ha det. Meddela oss i din beställning så löser vi det.

Med en smellerburk kan du träna upp doften och finslipa din markering. Du som är händig kanske kan bygga en urvalsbana själv och använda dessa burkar som doftbehållare.

Den är riktigt söt och fungerar ju också bra för förvaring av doftbärare som avklippta tops eller möbeltassar.

Höjd ca: 53 mm
Diameter ca: 51 mm

PS. En smeller-burk traditionellt sätt är ju den lilla burk du förvarar till exempel lite päls från din hund i. Om hunden skulle försvinna tar du med din smeller-burk och ID-hunden som ska söka efter din hund får lukta på innehållet i smeller-burken för att veta vad den ska nosa efter. Till detta fungerar burken utmärkt om du beställer utan hål. Läs gärna mer här: ID-hund DS

 

Kunder som köpte denna köpte också

Den minsta Nose Work-dosan med eller utan magnet. Rund, slät.

Att gömma dofterna i Nose Work är en utmaning. Det är lätt att fastna i gamla vanor och det lär sig din hund. Tänk nytt. Denna dosan är magnetisk och magneten fastnar i dosan så du slipper lim och du kan även använda magneten i vår rektangulära dosa som även den är magnetisk. Denna lilla dosan är lätt att gömman. Helt slät och locket trycks på, inget skruvande. Använd dosan som behållare vid behållarsök eller göm den finurligt inne eller ute. Det är ett hål på locket så doften sipprar ut.
15,00 kr

Liten rund aluminiumdosa till Nose Work

När du ska gömma doften i Nose Work behöver du variera dig för att göra sökandet roligt och utvecklande. Denna lilla dosa kan du använda som behållare vid behållarsök, men du kan också ha den som dofthållare och gömma den riktigt klurigt ute i naturen eller inomhus vid ett rumssök. Det är ett 3 mm hål i botten så lite doft sipprar ut. Vill du ha fler hål så kan du enkelt borra det själv, eller så skriver du hur många hål du vill ha i meddelandet på din order så gör vi hål för dig innan vi skickar ordern.
15,00 kr

Eukalyptus-hydrolat doft till Nose Work

Ekologiskt eukalyptus-hydrolat till Nose Work. Eukalyptus ingår i klass 1 om du tävlar och är den första doftkällan vanligtvis är första doften du börja träna med din hund. Hundigts eukalyptus-hydrolat är ekologiskt och av fin kvalitet. Hydrolatet levereras i en brun glasflaska med pipett. Finns i 10ml, 50 ml och 100 ml.
Alla hydrolater skickas i en bajspåse för att minska risken för kontaminering. Vi väljer en bajspåse som ni kan återanvända för att göra mindre avtryck i miljön och reducera användningen av plaster (bajspåsen är biologiskt nedbrytbar).
29,00 kr