Allergenius® Dog hundschampo - Specialschampo

Nu finns ett specialschampo, ett unikt svenskt hundschampo, som ger en mer allergivänlig hund. Allergenius® Dog hundschampo kan hjälpa dig att träffa vänner trots att de har hundallergi. Specialschampot minskar mängden allergen på hunden. Genom att tvätta hunden regelbundet (1 gång per 1-2 v) kan hunden bli mer allergivänlig.

Allergenius första test visar att hundens allergennivå inte går tillbaka till den ursprungliga utan att ett regelbundet användande kan bidra till att sänka hundens allergenutsöndring. Schampot återfuktar och vårdar dessutom hundens hud på ett nytt sätt och ger en fin päls efter tvätt.
Tillverkare: Allergenius
285,00 kr
199,00 kr

Har du lyssnat på Hundpodcasten Vår  Bästa Vän?  Den 5:e oktober 2015 handlade det om allergier och hur vi som har hundar kan hjälpa allergiska personer. Myter avlivas. Med enkla medel kan vi ju då ha med våra hundar på mycket fler ställen, som till exempel att använda detta fina specialschampot. 

Vetenskapsmannen Hans Grönlund som är mannen bakom detta schampot och han berättar i programmet hur miljardindistrin bakom allergimediciner gör att bra hjälpmedel och bot för allergiker inte får chansen.  

Schampot är enkel att använda och helt oparfymerad. Schampot är framtaget med hjälp av ledande experter inom både allergiforskning och dermatologi i ett nära samarbete med Karolinska Institutet.

Innehåll: Sodium myreth sulfate, Sodium cocoyl glutamate, Disodium cocoyl glutamate, Sodium lactate, Butyleneglycol, Panthenol, Urea, Caprylyl glycol, Niacinamide, Ethyl lauroyl arginate, Piroctone olamine, Arginine PCA, Polyglyceryl-5 oleate, Glycerin, PEG-120 methyl glucose oleate, Polyquaternium-10, Ethyl lauroyl arginate HCl.

Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. Tjurmuskel fungerar som belöning, att tugga på eller som godis.   

Vissa delar är borttagna så den luktar inte som tjurmuskel brukar göra utan den luktar bara torkat kött även då hundarna tuggar på den. 

Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
16,00 kr

Ekologiskt hundgodis Raw for Paw

Raw For Paw är ett riktigt fint och supergott, ekologiskt hundgodis. Nya smaker är ren och rådjur! Alla ingredienser till samtliga sex smaker kommer från miljövänliga källor. Råvaran kommer från djur som lever det goda livet i de svenska skogarna, eller på närliggande gårdar. Ett riktigt lyxgodis för din hund.
109,00 kr