Close
Sök

Strong leash - koppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
350,00 kr
Non-stop dogwears extra säkra koppel Strong leash är som det låter extra starkt och samtidigt följsamt och behaglig. Strong leash ger dej ett bra grepp och förbättrad kontroll på din hund. Vi tycker det är ett pålitligt koppel att använda i stadsmiljö och i kraftig trafik. Integrerad reflex för extra säkerthet. I änden på kopplet sitter en rejäl pistolhake. Välj om två eller tre meter passar dig och din hund bäst. OBS! Pistolhaken är svart på den senaste versionen av Strong leash, inte silverfärgad som på bilderna.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Strong leash är kanalsytt och mycket bekvämt att hålla i. Hundkopplet har en drygt 60 cm lång 3M-reflex som syns bra i mörker. Du slipper bli överraskad av skymningen och vara rädd att ni inte syns.

Två meter är en populär längd på koppel som ger dig kontroll i stadsmiljö och i trafik samtidigt som hunden har lite frihet att gå åt sidan.

Kopplet som är tre meter ger din hund mer frihet på promenaden. 

Non-stop har valt slitstarka material som tål slitage.

Vi har tagit hem Strong leash i 2 och 3 meter. Kopplet finns även som 1 meter. Hör av dig om du är intresserad av den längden.

Tänk på att vissa bilder visar en funktion eller förmedlar en känsla och färgen på produkten kan skilja från verkligheten. Titta på produktbilderna för att få den bästa uppfattningen om hur färgen ser ut.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

 

DETALJER
• Pistolhake
• 3M™ Reflexer

MATERIAL
TygPolyamid

VIKT
26 mm / 2 m160 g
26 mm / 3 m225 gHandtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt