Close
Sök

Non-stop dogwear Touring double - tandemkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
269,00 kr
Touring double från Non-stop dogwear kallar vi tandemkoppel och det gör det enkelt för dig att ha två hundar med på promenaden eller vandringen. Touring double finns i två storlekar.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Touring double är konstruerat för att passa alla koppel och samtidigt vara så lätt som möjligt på mitten där du kopplar ihop y-kopplet med ditt vanliga koppel. Fördelen med att koppla ihop det med något av kopplen från Non-stop är att de alltid har en snurrande/spinnande karbinhake som gör att hundarna inte trasslar in sig om de byter plats.

Touring double är utvecklat speciellt för hundar som drar. Tack vare de långa banden blir vinkel för hundar som drar fortfarande korrekt. Touring double kommer i två olika storlekar. Small med lätt karbinhake i aluminiium. Medium med twist-lock karbinhakar som enkelt öppnas genom att du vrider ett kvarts varv och sedan trycker. Haken låser sig autmatiskt när du släpper.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• S - 52 cm - extremt lätt karbinhake
• M - 72 cm -twist-lock karbinhake är testad och klarar 3kn (300 kg)
• Båda karbinhakarna har swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°
• Passar till alla Non-stops koppel
• Låg vikt där du fäster kopplet

MATERIAL
BandPolyester
KarbinhakeAluminium

VIKT
S54 g
M101 g

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Tjurmuskel medium 🦴 längd 12 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel medium är ca 12 cm lång oh väger ca 20 gram (medelvikt när vi vägt 100 st)
25,00 kr

RAUH Beef Toast liten - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av torkat nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
60,00 kr

RAUH Beef Toast stor - tuggben nöt & biff

Beef Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med en biff av nötkött i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och kött förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
90,00 kr

RAUH Skinkrulle liten - tuggben nöt & gris

Skinkrulle från RAUH är ett gott tuggben av rullat nötskinn med grisrulle i mitten.

Tillverkat av nöt och gris helt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Inga farliga ändknutar, inget lim och ingen färg. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
Passar till liten och medelstor hund.
55,00 kr