Close
Sök

Touring double - tandemkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
269,00 kr
Touring double kallar vi tandemkoppel och det gör det enkelt för dig att ha två hundar med på promenaden eller vandringen. Touring double finns i två storlekar.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Touring double är konstruerat för att passa alla koppel och samtidigt vara så lätt som möjligt på mitten där du kopplar ihop y-kopplet med ditt vanliga koppel. Fördelen med att koppla ihop det med något av kopplen från Non-stop är att de alltid har en snurrande/spinnande karbinhake som gör att hundarna inte trasslar in sig om de byter plats.

Touring double är utvecklat speciellt för hundar som drar. Tack vare de långa banden blir vinkel för hundar som drar fortfarande korrekt. Touring double kommer i två olika storlekar. Small med lätt karbinhake i aluminiium. Medium med twist-lock karbinhakar som enkelt öppnas genom att du vrider ett kvarts varv och sedan trycker. Haken låser sig autmatiskt när du släpper.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• S - 52 cm - extremt lätt karbinhake
• M - 72 cm -twist-lock karbinhake är testad och klarar 3kn (300 kg)
• Båda karbinhakarna har swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°
• Passar till alla Non-stops koppel
• Låg vikt där du fäster kopplet

MATERIAL
BandPolyester
KarbinhakeAluminium

VIKT
S54 g
M101 g

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH älgsticka - tuggben

Älgsticka till små hundar och valpar. Den kallas också Power Stick. Helt naturligt tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Mått ca 16x 1,5 x 1,5 cm.
55,00 kr

Line harness grip - hundsele för vardag, spår och vandring

Line harness grip från Non-stop dogwear är en mångsidig hundsele med bra passform, vadderade remmar som sitter bekvämt och ger full rörlighet samt ett handtag baktill på ryggen. Line är en utmärkt sele för dig som vill använda sele dagligen på promenaderna och i andra aktiviteter. Flera koppelfästen ger flexibilitet.
749,00 kr

Move leash - hundkoppel

Non-stop dogwears koppel Move leash är lätt, tåligt och funktionellt. Kopplet är perfekt på vardagspromenaden och passar också till friluftsliv och till träning. Move leash är helt enkelt ett bra allroundkoppel utrustat med en robust, säker självlåsande twist-lock karbinhake. Du öppnar den enkelt genom att vrida ett kvarts varv och trycka.
349,00 kr

Antiglidkoppel pistolhake, 12mm

Smalt antiglidkoppel med pistolhake. Invävd gummitråd ger fint grepp och längden 3 meter ger frihet till din hund. Perfekt till nosework och specialsök. Fungerar lika bra till vardags om du vill ha ett lite längre koppel med bra grepp. Rikligt färgutbud så du kan få den perfekta matchningen, viktiga grejer. Svensktillverkat.
180,00 kr