Close
Sök

Touring double - tandemkoppel

Tillverkare: Non-stop dogwear
229,00 kr
Touring double kallar vi tandemkoppel och det gör det enkelt för dig att ha två hundar med på promenaden eller vandringen. Touring double finns i två storlekar.
*
Lagerstatus: Välj variant nedan
+ -

Touring double är konstruerat för att passa alla koppel och samtidigt vara så lätt som möjligt på mitten där du kopplar ihop y-kopplet med ditt vanliga koppel. Fördelen med att koppla ihop det med något av kopplen från Non-stop är att de alltid har en snurrande/spinnande karbinhake som gör att hundarna inte trasslar in sig om de byter plats.

Touring double är utvecklat speciellt för hundar som drar. Tack vare de långa banden blir vinkel för hundar som drar fortfarande korrekt. Touring double kommer i två olika storlekar. Small med lätt karbinhake i aluminiium. Medium med twist-lock karbinhakar som enkelt öppnas genom att du vrider ett kvarts varv och sedan trycker. Haken låser sig autmatiskt när du släpper.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

DETALJER
• S - 52 cm - extremt lätt karbinhake
• M - 72 cm -twist-lock karbinhake är testad och klarar 3kn (300 kg)
• Båda karbinhakarna har swivelfunktion - karbinhaken kan snurra 360°
• Passar till alla Non-stops koppel
• Låg vikt där du fäster kopplet

MATERIAL
BandPolyester
KarbinhakeAluminium

VIKT
S54 g
M101 g

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt