Close
Sök

Torkad lever från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Tillverkare: Hundgott
55,00 kr
När det är dags för belöning ska det vara riktigt gott hundgodis. Vår torkade lever är närproducerad och till stor del ekologisk.

Levern är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men lätt att bryta till mindre bitar och den smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
Lagerstatus: I lager
+ -

En påse lever innehåller 70-100 gram. Påsen storlek är ca 12x16 cm och 5 cm tjock.

Den torkade levern kommer från svensk nötboskap kring Borås, Dalsjöfors, Tjörn och Orust. Större delen kommer från ekologiska gårdar.

FÖRVARING

Det är viktigt att du förvarar godiset torrt. I en burk med tättslutande lock håller smak och konsistens sig bättre. Om de mot förmodan skulle bli fuktiga eller våta kan du torka om dem igen i ugn på ca 50 grader tills du känner att de är helt torra.

Levern kan ha lite ojämn yta på undersidan som varierar i färgerna vit, beige och grön. Det är inget konstigt, det är bara proteinet som ”läckt” ut under torkningsprocessen. För att undvika denna missfärgning måste man tillsätta salt eller annat konserveringsmedel vilket Hundgott inte gör utan tar hellre det lilla skönhetsfelet. Bra tycker vi på Hundigt.

Analytiska beståndsdelar lever:

Råprotein 70%
Råfett 13%
Vatten 10%
Råaska 7%

Allt hundgodis som kommer från Hundgott är egenproducerat och det är fritestat från salmonella och enterobacteriaceae.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
ProduktionNärproducerat, till stor del ekologiskt
UrsprungSverige
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Min och hundarnas absoluta favorit
Detta är mitt absoluta favoritgodis att använda som träningsbelöning!
Kan brytas ner i supersmå bitar som hundarna blir lika glada för. Och trots att det är så brytvänligt så smular det inte det MINSTA! Dessutom luktar det knappt. Ett av få godisar jag känner att jag kan ha direkt i fickan utan att det blir geggigt och smuligt. 10/10 denna instruktör rekommenderar! Har inte träffat någon hund som inte tyckt det varit jättespännande.
Har provat torkad lever från olika leverantörer och tycker Hundgott har bäst kvalité
Recensent: Gäst | 2021-05-14 07:55
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Mums
Även katter gillar lever hälsar Luna.
Enkel att bryta i liten kattvänlig storlek för matte.
Recensent: Gäst | 2017-05-08 00:36
Hjälpte denna recension? Ja Nej (0/0)
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Tjurmuskel närproducerad och helt utan tillsatser

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
25,00 kr

Torkad lunga från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.

Klickern är med på bilden för att du ska få en uppfattning om storleken.
55,00 kr

Torkat hjärta från nöt. Närproducerat och till stor del ekologiskt

Torkat hjärta är ett belöningsgodis som smakar riktigt gott för din hund. Det är värt att anstränga sig för en liten bit. Vårt torkade hjärta är närproducerad och till stor del ekologisk.

Hjärtat är torkat helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är lite hårdare men kan brytas eller klippas till mindre bitar. Den smular mycket lite.
55,00 kr