Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte

En bok som hjälper dig att stärka din hunds självförtroende. Du får också träningstips för specifika rädslor. Ett kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt! För att bättre förstå våra hundar finns en del som handlar om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Målet är att förändra känslan hos hunden – göra den gladare och mindre rädd. Författare är Jessica Mann som är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden.
320,00 kr

En bok för dig som känner frustration i att ha en rädd hund. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete.

Jessica Mann som skrivit boken har tre border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.

Boken är inbunden och på 270 sidor.

Formgivare Ludvig Aust, illustratörer Frida Good och Jenny Nyberg

Utgiven 2017-08

PROVLÄS BOKEN HÄR