Sök

Bra relation - Om samspelet mellan hund och människa med TSB-modellen

Tillverkare: Svartbergs förlag
240,00 kr
En bok som tar upp vikten av samspel och förståelse mellan ägare och hund, så ni får ett bra liv tillsammans. En bra relation ger en lyhörd och samarbetsvillig hund. Vill du lyckas på tävling är en bra relation en förutsättning. Författare Kenth Svartberg.
+ -
Beskrivning

En heltäckande bok om hur du kan få samspelet med din hund att stråla! Boken utgår från en relationsmodell – TSB-modellen – som baseras både på forskningsresultat och mångårig praktisk erfarenhet. Relationen mellan hund och människa tas i boken upp både i teorin och i praktiken. Bra tankemodeller följs upp av råd som hur ägaren kan hjälpa hunden ur osäkerhet och rädsla, hitta ett samarbetsperspektiv tillsammans med hunden, lära sig leka med hunden, och hur ett “nej” kan läras in. Rekommenderas till alla hundägare som strävar efter ett bra liv med hunden. Passar också utmärkt som kurslitteratur på valp- och allmänlydnadskurser. Kapitel i boken:

– Inledning
– Trygghetsrollen
– Samarbetsrollen
– Bestämmanderollen
– Att få ihop det
– Relationen i praktiken
– Frågeformulär – hur är er relation?
– Referenser och tips för fördjupning

Som en hjälp för dig som instruktör som vill jobba utifrån boken finns Instruktörshörnan påförlagets hemsida. Där finns tips på olika övningar och upplägg på kurskvällar som du kan ha nytta av.

Om boken:

  • 288 sidor, mjukband, 107 färgfoton och illustrationer.
  • Förlag Svartbergs Hundkunskap
  • Författare: Kenth Svartberg
  • Mått 21 x 15 x 2 cm
  • Vikt 430 g
  • ISBN 978-91-978158-2-6
  • Utgiven 2010
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 26,00 kr

Nötrulle RAUH tuggben helt utan tillsatser

RAUHs fina tuggben av nötskinn är helt utan tillsatser och torkat på traditionellt vis. Äkta och så vitt vi vet det enda som är nordiskt!

Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation när hunden tuggar på det. Det smakar gott och blir fint tidsfördriv för din hund. Lätt, låg energihalt.
Från 40,00 kr

ÄLG14 RAUH ekologiskt tuggben av älghud

Tuggben av rullad älghud som torkats helt utan tillsatser, enligt traditionella metoder. Helt naturligt med andra ord. Gott att tugga på för hundar och passar även hundar med känslig mage. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt. Mycket hållbart.

Passar små och medelstora hundar. Mått ca 14 x 5 x 2 cm.
89,00 kr

ÄLG15 RAUH ekologiskt tuggben av älghud

ÄLG15 är ett hundtugg på älghud, smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet, det kan en kalla ekologiskt :) en ren naturprodukt.
Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt. Helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

RAUHS älgprodukter passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov. Detta tuggbenet varar länge och ger rejält tuggmotstånd. Passar medelstora och stora hundar.
119,00 kr