Close
Sök

Non-stop dogwear Freemotion harness 5.0 - limited edition - hundsele för drag

Tillverkare: Non-stop dogwear
1 299,00 kr
Freemotion från Non-stop dogwear är en allsidig och oerhört populär dragsele från Non-stop dogwear. Nu har de tagit fram denna välbeprövade och omtyckta sele i en fantastiskt och sprakande färgkombination. Denna färgkombination har gjorts i begränsad upplaga. Det är en sele framtagen för drag från hög dragpunkt, den gör sig perfekt för aktiviteter som löpning, cykling, skidåkning eller andra liknande aktiviteter. Ergonomisk passform ger rörelsefrihet och minimal andningsbegränsning.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Om vi inte har selen hemma i din hunds storlek tar vi gärna hem den till er, så länge den finns att tillgå!

Freemotionselen LTD i all sin färgprakt kan färga av sig och ge temporära fläckar på din hund.

Freemotion sele är den perfekta selen för alla typer av drag med en högre dragpunkt än hunden. Exempel kan vara skidåkning, löpning och cykling eller om du går på tur med hunden. Den fungerar också bra vid vandring.

Eftersom selen är flexibel och justerbar passar den de flesta hundar. Med en Freemotion-sele kan hunden utnyttja sin dragpotential till hundra procent utan att selen hindrar hundens naturliga andning och rörelsemönster. 

Selen justeras enkelt till perfekt passform. Titta på filmen på fliken SPECIFIKATIONER så får du fin guidning i att justera selen helt perfekt, vilket är en förutsättning för att din hund ska slippa skav och obehag.

  • Justera en rem på varje sida vid hundens bröstkorg. Detta gör selen sitter rätt på hundens kropp.
  • Justera remmen över ryggen så selen anpassas till hundens bredd. Du får då rätt bredd mellan remmarna som går längsmed hundens ryggrad.
  • När selen sitter bra justerar du längden på själva dragdelen längst bak "backstrap" som du sedan fäster kopplet i. Denna ska sluta vid svansroten.

Bra reflexer gör hunden synlig även i mörker och hjälper dig att läsa din hunds rörelsemönster. I reflexöglan vid hundens nacke kan en säkerhetslampa fästas om du önskar.  De justerbara sidostropparna är numera stumma i selen och de är utbytbara. En del förare föredrar elastiska stroppar. De elastiska stropparna finns som tillbehör, kontakta oss gärna via kontaktformuläret om du är intresserad av dessa.

Freemotion-selen som limited edition kommer i färgkombinationen rosa, gul och blå. Den finns i 7 olika storlekar. Storleken på selen ser du på det gula bandet på hundens högra sida.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

 

STORLEKlilaljusblåolivgröngulrödblå7  vitgrönorange10  brun
SELE:
Vikt freemotion117 g140 g186 g283 g296 g338 g348 g354 g371 g380g
Vikt limited edition--180 g298 g319 g378 g382 g394 g416 g-
Längd på bröststolpen12 cm15 cm20 cm21,5 cm21,5 cm23 cm24,5 cm24,5 cm26 cm27,5 cm
Bredd på bröststolpen3,5 cm3,5 cm5,5 cm6 cm6 cm6 cm6,5 cm6,5 cm6,5 cm6,5 cm
Halsöppning28 cm34 cm37 cm41 cm46 cm50 cm54 cm60 cm64 cm72 cm

DETALJER
• För hög dragpunkt
• Justerbar på båda sidor
• Justerbar över ryggen
• Justerbar längd på dragpunkten
• Statiska sidostroppar (utbytbara mot elastiska)
• 3M™ reflexer

MATERIAL
Tyg500D tätvävd polyamid
StoppningCellskum med stängda porer
DekorbandPolyamid

Maskintvätt max 30° C, ska inte torktumlas. Använd inte sköljmedel.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Fraktas till SverigeMed båt
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt