Valpträning till vardag och fest – belöningsbaserad fågelhundsträning

Har du en fågelhundsvalp? Vill du jaga med den eller starta på prov – eller kanske bara träna på det som din hund i grunden är avlad för? Vill du dessutom träna på ett sätt som ger glädje för både dig? Då är den här boken något för dig.
Dessutom kommer du att kunna se filmer på alla övningar, en fantastisk hjälp till det skrivna ordet.
Författare: Elsa Blomster och Lena Gunnarsson.
Tillverkare: Klickerförlaget
Lagerstatus: I lager
320,00 kr

Blir det rätt från början så blir träningen av den lite äldre hunden så mycket lättare. I boken får du lära dig hur du skapar goda rutiner som kommer göra jaktträningen mycket lättare. Du får tips om hur du kan lära valpen att växla mellan aktivitet och vila och det finns massor av tips på valpövningar kring till exempel stadga, apportering, stoppsignal och dirigering.

Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är hundinstruktörer och bedriver all träning med ett klickertänk. Med sina retrievrar och spanielar fokuserar de främst på jaktträningen – både att jaga och att starta på prov. De har även erfarenhet från tävlingslydnad, brukslydnad, agility, rallylydnad, viltspår, specialsök och nosework. 2012 gav de ut boken ”Apportering till vardag och fest”.

Boken är inbunden och har 208 sidor.
Mått 24,5 x 17 x 2 cm
Vikt 0.8 kg

Författare: Elsa Blomster, Lena Gunnarsson
Formgivare: Ludvig Aust
Fotografer: Åsa Jakobsson
Illustratör: Jenny Nyberg

ISBN 978-91-984530-8-9 
Utgiven 2019-12

PROVLÄS BOKEN

Kunder som köpte denna köpte också

Billy träningsleksak med liten dentalboll och fårskinn

Billy har en lite mindre boll, så kallad dentalboll, som sviktar perfekt när hunden biter i den. Den är i mjukt gummi och storleken passar de lite mindre eller mellanstora hundarna som inte vill ha för stort i munnen. Ett lite längre handtag som gör att du kanspringa med leksaken efter dig och få fart.
195,00 kr