Igloo i fuskpäls med godisficka

Kampleksak med godisficka - det kan verkligen vara läsningen för en svårbelönad hund. Allt i ett liksom. Och den fungerar naturligtvis på en lättbelönad hund. Då funkar ju allt liksom! Du kan kasta och du kan kampa. Delen som är av fuskpäls har öppning med kardborre längs ena sidan så du kan stoppa i det bästa godiset. Kort handtag som är bekvämt att hålla i.

Passar dessutom dig som inte vill köpa fårskinn eller andra djurhudar, den är helt vegansk.
Tillverkare: Bistos
Lagerstatus: I lager
149,00 kr

Igloo är liten och får plats i fickan.

Det fasta handtaget är kortare och du får härlig och nära kamp med din hund. Det är också enklare om du vill kasta leksaken, då din hund inte har så långt handtag att trassla in sig i. 

Fuskpälsdelen är ca 9 x 14 cm. Vi tycker att den passar alla storlekar på hundar då ju godisfickan är grejen, i kombination med kampen. Det fasta handtaget är rejält fastsytt som en ögla, längd ca 18 cm. Godisfickan stängs med kardborre som håller godiset på plats. Smidig att stoppa i fickan och ha med sig på träning eller promenad. 

Mått ca 9x14 cm plus handtag i svart 15 mm brett valkband.

Har du lyssnat på agilitypodden? Lyssna gärna på avsnittet om belöning, riktigt intressant och kanske denna leksaken kan vara en bra grej för er?

AGILITYPODDEN OM BELÖNING 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Produktion Handgjord
Produktion Närproducerat
Ursprung Sverige
Förpackning Ingen förpackning
Kunder som köpte denna köpte också

Älgchips RAUH, ekologiskt så klart.

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 25,00 kr

Belly Toast RAUH - litet tuggben av nöt med vom

Belly Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till liten och medelstor hund.
Från 39,00 kr

Ishavsräkor - frystorkat hundgodis

En nyhet i Sund Hundmats sortiment!
Frystorkade ishavsräkor är ett fettsnålt belöningsgodis från havet, helt fritt från tillsatser. Lyxigt och gott!
Det frystorkade godiset är perfekt när du ska träna eller tävla och vill belöna med det allra godaste. Dessutom är det ju magert vilket många hundar har behov av. Även populärt bland kattvänner.
79,00 kr