Close
Sök

Non-stop dogwear Safe Life Jacket 2.0 - flytväst

Tillverkare: Non-stop dogwear
999,00 kr
849,15 kr
Flytväst för hundar från Non-stop dogwear. Hundflytvästen har flera justeringspunkter som ger perfekt passform, så att den sitter bekvämt vilket gör att hunden känner sig trygg i vattnet. Även bra simmare bör använda flytväst och är din hund osäker i vattnet så kan flytvästen göra att hunden känner sig tryggare.Non-stops flytväst passar också bra vid rehabiliteringssimning i bassäng, hundsim inomhus.
*
Lagerstatus: I lager
+ -

Alla hundar som åker båt, badar eller simmar bör ha flytväst. Även hundar som älskar att simma kan plötsligt bli trötta eller få kramp i vattnet. Om detta skulle hända kommer flytvästen att hålla hunden flytande.

Non-stops flytväst har flytande element runt halsöppningen så att hunden får hjälp att hålla huvudet ovanför vattenytan. 

Ett rejält handtag på ryggen kombinerat med bred gördel under magen gör det möjligt att lyfta hunden upp ur vattnet.

Flytvästen har mättad färg och 3M™-reflexer som gör det lättare att upptäcka hunden i vattnet från alla vinklar.

De mjuka flytelementen hjälper hunden att utveckla bra simteknik för att få ut mesta möjliga av simnignen. Sidoringarna kan justeras för att forma hur hunden simmar och eventuellt lägga motstånd. Detta kan vara till nytta för rehabilitering i simbassänger eller vattentrask. En lång lina kan fästas i bakre ringen om du är ute med båt, kanot eller SUP och vill ha bättre kontroll över din hund. Flytvästen har en ficka för förvaring av koppel när hunden simmar.

Safe flytväst är justerbar runt halsen och bröstkorgen. När du justerat in remmarna så passformen är prefekt går det enkelt att ta av och på flytvästen med klickspännen. De två remmarna under bröstkorgen fördelar vikten jämnt om hunden behöver lyftas upp ur vattnet. Meshfoder förhindrar att vatten stannar kvar under magen.

Safe flytväst finns i storlekarna 2-7 för att passa både små och stora hundar.

Non-stop Dogwear är certifierad bluesign®-partner.

STORLEK234567
HUND:
Hundens vikt1,5-7 kg2,5-10 kg5-20 kg10-30 kg15-40 kg20-50 kg
VÄSTEN:
Västens rygglängd20 cm25 cm30 cm36 cm42 cm51 cm
Västens höjd21 cm24 cm30 cm35 cm37 cm42 cm

Väg hunden för att se vilket viktspann din hund hamnar inom. Om du kan välja på flera storlekar ta hjälp av västens rygglängd. Lägg ett måttband från hundens nacke mot svansroten för att få en uppfattning om hur lång flytvästen blir på hundens rygg. Du kan ha som riktlinje att flytvästen ska sluta ovanför ljumsken. Är du osäker finns vi här för att svara på dina frågor.

DETALJER
• Rohust handtag på ryggen
• 3M™-reflexer för synlighet från alla håll
• Nätt runt halsen med justerbar halsöppningen
• Bred gördel och två justerbara remmar med klickspännen under magen
• 3M™-reflexer för synlighet från alla håll
• Flytelement runt halsen och på ryggen
• Smidig och anpassningsbar passform
• Låg vikt
• Snabbtorkande
• Storlek 5-7 har kraftigare spännen och dubbla hällor på varje rem under magen

Väg din hund och mät ryggen, följ storlekguiden. Den bakre remmen ska hamna bakom bröstkorgen för att säkra att flytvästen håller sig på plats.

MÅTT234567
Hundens vikt1.5-7 kg2.5-10 kg5-20 kg10-30 kg15-40 kg20-50 kg
Flytväst rygglängd20 cm25 cm30 cm36 cm42 cm51 cm
Flytväst höjd21 cm24 cm30 cm35 cm37 cm42 cm
Flytväst vikt169 g192 g314 g473 g619 g688 g

MATERIAL
TygPolyester
StoppningCellskum med stängda porer
RemmarPolyamid
SpännenPlast

Handtvätt.

Torka av med en fuktig trasa efter aktivitet om det blivit smutsigt.

Är den mycket lerig så skölj av den och torka med torr trasa.

Om någon del slits ut, kontakta oss för reservdelar om du inte hittar det i vårt sortiment.

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Märkningbluesign® - Produkten är tillverkad enligt kraven bluesign® ställer med hänsyn till utsläpp och resursförbrukning. Som bluesign®-systempartner säkerställs produktionen, så att materialval sker med ett säkrare och mer miljömässigt ansvar.
Välj och vårdaEtt viktigt miljöarbete vi alla kan göra är att välja med omsorg, vårda det vi har och använda det tills det är helt utslitet. Att köpa bra kvalitet som håller länge är långsiktigt och bättre för miljön. Var rädd om och vårda din utrustning. Välskött utrustning håller längre.
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

RAUH Älgchips - tuggben

Älgchips är hundtugg tillverkat av älghud som smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet. En ren naturprodukt, helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

Älgchipsen passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov.

Älgchipsen passar små och medelstora hundar. Ett chips är ungefär 7x18 cm och ca 1/2 cm tjockt. Älgchipsen säljs styckvis och du får ett bättre pris om du köper 10 eller fler.
Från 30,00 kr

Tjurmuskel large 🦴 längd 20 cm

Fin torkad tjurmuskel, närproducerad med svenska råvaror och helt utan tillsatser. Både naturligt och näringsrikt. De flesta hundar älskar att tjurmuskel som tugg, den är oerhört populär hos oss. Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
Vår tjurmuskel luktar inte lika illa som den brukar! Vissa delar är borttagna vilket gör att den bara luktar torkat kött även då hundarna tuggar på den.
Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av tjurmuskeln och den är från Borås, från svenska djur.
Tjurmuskel large är ca 20 cm lång och väger ca 40 gram (medelvikt när vi vägt 100 st).
45,00 kr

RAUH ÄLG 15 wrap - tuggben

ÄLG 15 är ett hundtugg på älghud, smakar gott för hundar. Älghuden kommer från vilda älgar här i Norden som levt ett bra liv i frihet, det kan en kalla ekologiskt :) en ren naturprodukt.
Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt. Helt utan tillsatser, torkat enligt traditionella metoder.

RAUHS älgprodukter passar alla hundar, men också hundar med känsliga magar eller hundar som har stort tuggbehov. Detta tuggbenet varar länge och ger rejält tuggmotstånd. Passar medelstora och stora hundar.
140,00 kr

RAUH Belly Toast stor - tuggben nöt & vom

Belly Toast från Rauh är ett delikat tuggben av nötskinn med biff av nötmage i mitten.

Tillverkat av nöt utan tillsatsämnen och torkat på traditionellt vis. Bakteriologiskt rent. Undersökt och tryggt. Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation. Ett supergott tidsfördriv för hunden. Lätt, låg energihalt.
Passar till medelstor och stor hund.
90,00 kr