Sök

Tass-stift WAP: 4 ekologiskt och tillverkat i Sverige

Tillverkare: WAP Dogcare
125,00 kr
Mjuka tassar med hjälp av WAP: 4 som är en ekologisk tass-salva i mycket praktiskt stift. Enkelt att smörja på hundens tassar. Bra att ha till hands när du är ute på äventyr som vandring, agility, skidåkning och så vidare. Tass-stiftet skyddar och vårdar torra trampdynor. Verkar återfuktande och förebygger sprickor.
WAP: 4 Tass-stift är tillverkat av ekologiska och växtbaserade ingredienser såsom marulaolja, hampfröolja och lavendel. Tillverkat i Skåne, Sverige.
+ -
Beskrivning

Innehåller enbart ekologiska och helt naturliga ingredienser. Mjukar upp, verkar återfuktande, skyddar mot vägsalt och hård skare. Skönt när ni vandrar eller om du tränar mycket i inomhushallar eller i tuff terräng. 

Papphylsa, innehåll 10 ml.

Innehåller Candelillavax och Mangosmör som har fuktighetsbevarande och skyddande egenskaper. Innehåller även Hampfröolja som har ett optimalt ratio av de essentiella fettsyrorna omega 3 och 6, som stärker trampdynans eget barriärskydd. Lavendel och kamomill hjälper spruckna trampdynor att läka med sina antiinflammatoriska egenskaper.
 
 
Hållbarhet öppnad förpackning: 24 månader.

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

Innehåll Naturliga ingredienser
Produktion Närproducerat, ekologiskt
Ursprung Sverige
Återvinning Återvinns som glas