Close
Sök

Veggie Goodies från Lila Loves It - vegetariskt hundgodis

Tillverkare: Lila Loves It
100,00 kr
Veggie är ett vegetariskt hundgodis som är både hälsosamt och välsmakande - fritt från spannmål! Lila Loves it har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i träningsväskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gå-bort-present.

Vi har ett fåtal askar kvar med lite kort datum, det står december på dem. Därför får du just nu en påse med refill-godis av sorten FRUITY GOODIES med till din ask. Så alltså dubbelt så mycket godis som det brukar vara.
Lagerstatus: Ej i lager
+ -
FRUITY (veganskt)VEGGIE (vegetariskt)

Ingredienser:

30% äpple (färsktorkat), bovete, potatisflingor, 8% päron (torkat), 8% kokosmjöl, potatismjöl, 5% färsk banan, 2% papaya (torkad), kokosolja, 2% ananas (torkad), curcuma

Ingredienser:

30% bovete (korn, mjöl), 20% morötter (torkade), 20% potatisflingor, pumpamjöl, potatismjöl, 6% färsk courgette, 4% färsk spenat, 1% hård ost, grönsaksfond, spirulina

Analytiska beståndsdelar:

Protein 8%, fett 6%, aska 4%, fibrer 11%

Analytiska beståndsdelar:

Protein 13%, fett 4%, aska 5%, fibrer 5%

Ananas
Innehåller flera mineraler och enzymet bromelain som har en positiv inverkan på matsmältningen.

Banan
Rikt på kalium och fosfor

Bovete
Glutenfritt pseudospannmål med högkvalitativt protein som tack vare den höga halten tryptofan kan ha en positiv effekt på psyket.

Grönsaksbuljong
Nyttig näringsboost

Gurkmeja
Superingrediens som innehåller det antiinflammatoriska ämnet kurkumin.

Hårdost
Smakrik belöning för hundar

Kokosmjöl/potatismjöl
Glutenfritt mjöl med mycket fibrer

Kokosolja
Innehåller goda fetter som kan främja frisk hud och päls

Morötter
Väl tolererad grönsak med höga halter av provitamin A och betakaroten samt pektin som stabiliserar mag- och tarmfloran.

Potatisflingor
Lättsmält källa till kolhydrater

Papaya
Rikt på papain – ett enzym som kan inverka positivt på matsmältningen

Päron
Rikt på A- och B-vitamin

Pumpafrömjöl/potatismjöl
Glutenfritt, fiberrikt mjöl

Spenat
Höga halter av vitaminer och mineraler

Spirulina
Främjar matsmältningen

Squash
Lättsmält grönsak

Äpple
Hälsosam frukt för hundar med viktiga näringsämnen och fibrer för matsmältningen – rikt på pektin och tanniner som främjar matsmältningen.

 

 

 

 

 

 

 

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser, Vegetariskt
UrsprungTyskland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt
Kunder som köpte denna köpte också

Grisknorr, närproducerad helt utan tillsatser

Hundigts grisknorrar är närproducerade och helt utan tillsatser. Grisarna kommer från gårdar i västsverige. Inga konserveringsmedel eller tillsatser har använts i torkningen av svansarna. Grisknorrarna luktar nästan ingenting och de flesta hundar tycker de smakar gott.
Dessutom är den producerad med solenergi, hela ladugårdens tak är fyllt av solceller. Så hållbar produktion. Solel och vatten är vad som går åt vid produktionen.
18,00 kr

Hundgodis Liten Bim Belly Bom

En riktigt smaskig energibomb för hunden som behöver en energikick. Perfekt på vandring, energikrävande träning och tävling. Tillverkat av nötmage. Det näringsrikaste godiset som inte lämnar någon oberörd. För vovven är det drömgott och för matte och husse luktar det helt ärligt rätt illa.

Som alla RAUHs produkter är de helt utan tillsatsämnen och detta är kalltorkat. Bim Belly Bom finns i två storlekar och denna mindre passar till alla hundar som godis, små och mellanstora och stora hundar. Det finns en stor också.

På bilden med fyra fina belöningar ser du framifrån: liten Bim Belly Bom, grisrulle, älgpinne och Bim Belly Bom.
17,00 kr

Torkad oxlunga, till stor del ekologisk

Din hund är värd riktigt gott hundgodis när det är dags för belöning. Vår populära lunga är närproducerad och till stor del ekologiskt.

Lungan är torkad helt utan tillsatser eller konserveringsmedel. Hundgodiset luktar mycket lite, är ganska poröst, är lätt att bryta till mindre bitar och smular lite.
60,00 kr

Fruity Goodies från Lila Loves It - veganskt hundgodis

Fruity Goodies är ett vegaskt hundgodis som en fruktsallad, både hälsosamt och välsmakande - fritt från spannmål! Lila Loves it har gjort en supersnygg burk som passar perfekt i träningsväskan eller fickan och gör sig dessutom ypperligt som en gå-bort-present.
100,00 kr