Close
Sök

Veggies immune - Vegdog - veganskt hundgodis

Tillverkare: VEGDOG
65,00 kr
VEGDOGs hundgodis som har lite extra nyttigheter för immunförsvaret heter just Veggies Immune. Godbitarna innehåller gurkmeja och havtorn. Veggies Immune är ett naturligt och veganskt hundgodis som smakar gott och berikar. De innehåller enbart veganska råvaror utan konstiga tillsatser som lim, konserveringsmedel och färgämnen.
Lagerstatus: I lager
+ -

De goda små v-formade bitarna är inte bara god belöning, de är också ett bra miljöval, att kunna ge sin hund veganskt ibland är ett klokt val. Dessa hundgodisar är dessutom en liten vitaminkick som boostar immunförsvaret, smaksatt med havtorn och gurkmeja. VEGDOG har tagit fram detta speciella recept tillsammans med veterinärer.

Havtornet som ingår är en naturlig källa till vitamin B12, vilket är viktigt för nervsystemet och ämnesomsättningen. Dessutom har havtorn ett mycket högt innehåll av vitamin C.

Gurkmeja har antiinflammatorisk effekt och ger samtidigt din hund mycket järn.

Tack vare det hypoallergena innehållet kan VEGDOGs hundgodis även vara lämpligt för hundar med foderallergi. Rådgör gärna med din veterinär.

VEGDOGs veganska godis tillverkas i Tyskland och vid produktionen används mestadels närproducerade råvaror.

De är helt fria från animalsika ingredienser.

VEGDOG tar starkt avstånd från djurförsök. VEGDOG är ett bättre val för miljön. Jämfört med godis som har animalsik proteinkälla sparar du 1 kg CO2 per påse och det motsvarar ungefär en 6 km biltur.

En påse innehåller 125 gram. Varje bit är ca 2x1,5 cm och ca 1,2 mm hög.

Förvaras svalt och torrt. Se till att stänga zip-påsen varje gång så tuggisarna inte torkar ut.

Detta kan vara lämplig mängd till din hund, du ska självklart anpass efter hundens aktivitetsnivå, vikt och ämnesomsättning:

Hundens viktRekommenderad mängd
5 kg10 gram/dag
10 kg15 gram/dag
15 kg20 gram/dag
25 kg30 gram/dag
35 kg40 gram/dag

Specifikationer
Produkten har extra omtanke om miljön

InnehållNaturliga ingredienser, helt utan tillsatser
InnehållVeganskt
UrsprungTyskland
*Detta är inte en fullständig sammanfattning av produkten utan ett sätt för oss att lyfta vissa aspekter. Vår förhoppning är att det ska vara en hjälp för dig när du väljer vad du köper till din hund.
Skriv din egen recension Close Review Form
*
*
Dålig
Utmärkt